Klaar voor de toekomst met onze EKP1

23-02-2023
Klaar voor de toekomst met onze EKP1

Onze assemblagelijn EKP1 is in gebruik! Met deze investering zijn we voorbereid op de toekomst en de groeiende vraag naar keukens. Wij vertellen u er graag meer over.

Wat doet de EKP1?

De EKP1 assemblagelijn bouwt onder- en bovenkasten op een efficiënte en duurzame manier. Handmatig bieden we in karren de panelen voor de kasten aan. De overige onderdelen zitten in het magazijn rondom de machine. Vier robots van de EKP1 pakken de onderdelen uit de kar en het magazijn en plaatsen deze in de pers. Hier zet de machine de kast in elkaar, waarna hij wordt afgeschroefd. Bovenkasten worden voorzien van ophangdelen, waarna de machine de kast afhangt of inpakt. We leveren jaarlijks 55.000 keukens aan tevreden partners in de zakelijke markt. 

De voordelen

Met de EKP1 kunnen we binnen 20 seconden een nieuwe kast bouwen. Dat is een stuk meer dan voorheen, waardoor onze capaciteit is verhoogd. Door deze snelheid bieden we ook een grotere diversiteit aan kasten. Bovendien sluit deze machine aan bij ons MVO-beleid. De EKP1 beschikt namelijk over de modernste technieken op het gebied van veiligheid en energiezuinigheid.

Zelf kennismaken met de voordelen?

Dankzij deze investering kunnen wij meer vraag aan en meer diversiteit bieden. Wilt u weten wat wij voor uw project kunnen betekenen? Neem contact op met één van onze accountmanagers

 

 

Ga terug naar het nieuwsoverzicht