Referentie

Keukens voor iedere doelgroep
Onze referenties

Bribus levert keukenoplossingen voor iedere doelgroep en passend bij ieder budget. U vindt hier een greep uit onze projecten waaraan wij hebben gewerkt.

Toon doelgroep filters
Hyde Park-Kensington Maatwerkkeukens op grote schaal

Hyde Park-Kensington
Maatwerkkeukens op grote schaal

Op steenworp afstand van luchthaven Schiphol en de Zuidas, het financiële hart van Amsterdam, ligt Hyde Park. Een moderne stadswijk, met in totaal 3.800 luxe appartementen en studio’s. Dit megaproject is een samenwerking tussen Vastgoedontwikkelaar Snippe Projecten B.V. en verschillende aannemers. De Vries en Verburg startte als eerste aannemer met het woonblok Kensington, dat bestaat uit 233 woningen. Kensington kenmerkt zich door verschillende groottes van appartementen, unieke gevels en prachtige buitenruimtes. Zoals een fraaie binnentuin, ontworpen door landschapsarchitect Piet Oudolf. Bribus is als vertrouwd partner betrokken bij dit project als keukenleverancier.

Bekijk deze referentie

Van basisontwerp tot droomkeuken
Keuzevrijheid voor Lieven de Stad

Verhuurder Lieven de Stad richt zich op de vrije sector voor woonstarters in Amsterdam. Het jonge bedrijf verhuurt, verkoopt en beheert woningen en bedrijfsruimten. Met hun eigentijdse visie op de woningmarkt verhuren ze nu ruim 2000 verhuureenheden. Johan Bijlsma, Accountmanager bij Bribus, is verantwoordelijk voor de renovatie van gemiddeld meer dan 100 keukens per jaar.

Bekijk deze referentie

Van basisontwerp tot droomkeuken Keuzevrijheid voor Lieven de Stad
Zorg- en keukenexpertise gebundeld Voor op maat gemaakte zorgkeukens

Zorg- en keukenexpertise gebundeld
Voor op maat gemaakte zorgkeukens

In 2020 startte (woon)zorg-organisatie De Waalboog een groot nieuwbouwproject in het heuvelachtig landschap van de stuwwal van Nijmegen. Dit initiatief is ontwikkeld om een passende woonomgeving te bieden die aansluit bij de behoeften van de bewoners. Vier van de in totaal zes woongebouwen zijn al in gebruik genomen. Bewoners en medewerkers genieten er van ruime, lichte studio’s en fijne huiskamers met een eigen keuken. Het gehele project is verdeeld over drie fases, waarbij elke fase naar verwachting 1,5 tot 2 jaar duurt. Met expertise in zorgkeukens, levert Bribus maar liefst 24 groepskeukens.

Bekijk deze referentie

Sterke en luxe keukens
Die perfect passen bij de doelgroep

Door modulair te bouwen maakt Boxtom betaalbare én comfortabele woningen. Voor dit project bouwden ze 184 woonunits voor arbeidsmigranten. Waarin E&A Uitzendbureau haar medewerkers kan huisvesten. Het welzijn van de uitzendkrachten is hierbij een belangrijke factor. Na een jarenlange samenwerking leverde Bribus ook voor dit unieke en grote project de keukens.

Bekijk deze referentie

Sterke en luxe keukens Die perfect passen bij de doelgroep
272 stevige en duurzame keukens Voor de woonvorm van de toekomst

272 stevige en duurzame keukens
Voor de woonvorm van de toekomst

Bewuster en duurzamer leven? Dat is dé woonvorm van de toekomst. Barli biedt hier de oplossing voor. De pionier in prefab bouwen, bouwt modulaire woningen van hout. Modulaire systeembouw combineren met doordacht maatwerk, dat schept vele mogelijkheden. Deze combinatie typeert de specialist in modulaire woningbouw. Bribus is keukenleverancier voor hun woningen. Voor dit project leverden we 272 keukens.  

Bekijk deze referentie

252 volledig uitgeruste keukens
In hartje Amsterdam Amstel

Modern, bewust en duurzaam: een gebouw dat precies past bij de stad Amsterdam. Met materialen als beton, glas en hout heeft het AMST-gebouw een moderne look die niet misstaat tegenover het historische Amstel Station. Het pand is voorzien van 252 huurappartementen. Het vele groen en de houten veranda’s en gevels zorgen aan de binnenkant van het gebouw voor rust. Dit bijzondere project is gerealiseerd door bouwbedrijf Heddes Bouw & Ontwikkeling. De appartementen zijn opgeleverd inclusief keukens van Bribus. 

Bekijk deze referentie

252 volledig uitgeruste keukens In hartje Amsterdam Amstel
Moderne greeploze keukens Voor de splinternieuwe LOGISZ Campus

Moderne greeploze keukens
Voor de splinternieuwe LOGISZ Campus

LOGISZ is een fullservice marketing- en communicatiebureau dat gespecialiseerd is in merkontwikkeling voor B2B, onderwijs en non-profitorganisaties. Wij werken al jarenlang samen met hen als marketing- en communicatiepartner. Onlangs verhuisde LOGISZ naar hun splinternieuwe pand; de LOGISZ Campus. Wij hebben de keukens geleverd en gemonteerd.  

Bekijk deze referentie

Al ruim 30 jaar
Tevreden keukengebruikers

We leveren al ruim 30 jaar keukens aan De Woonschakel, één van onze oudste klanten in Noord-Holland. Deze woningcorporatie verhuurt, bouwt en onderhoudt huurwoningen in Medemblik, Bovenkarspel en Obdam. Jeroen Bleeker neemt de keukenrenovaties van De Woonschakel op zich. Jeroen: “Door deze lange samenwerking weten we wat we aan elkaar hebben. Jaarlijks worden zo’n 200 Bribus-keukens geplaatst in onze woningen, voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Dit verloopt altijd vlot en de communicatie is erg prettig door de korte lijnen!” 

Bekijk deze referentie

Al ruim 30 jaar Tevreden keukengebruikers
Parc Maasresidence Thorn Luxe keukens op grote schaal

Parc Maasresidence Thorn
Luxe keukens op grote schaal

Parc Maasresidence Thorn is een luxe recreatiepark op een A-locatie nabij Roermond. Het park heeft vakantievilla's in diverse groottes en appartementen met uitzicht op de nieuwe jachthaven. Daarnaast beschikt het park over een strand en uitgebreide centrumvoorzieningen, zoals horeca, een Kids Club en een overdekte MRT Pool. Dit project is in opdracht van Grouwels Vastgoed, waarmee wij al jarenlang samenwerken. Samen met Arcus Zuid Projectontwikkeling hebben wij de ruim 200 vakantievilla's voorzien van luxe keukens.

Bekijk deze referentie

Keukens als complete unit
Unieke werkwijze voor chaletbouwer Arcabo


Arcabo ontwerpt en bouwt kant-en-klare vakantiechalets voor vakantieparken in binnen- en buitenland. De vraag naar hun vakantiechalets is de afgelopen jaren flink gegroeid. Om aan de klantvraag te blijven voldoen, zoekt Arcabo continu naar manieren om de doorlooptijd van het productieproces te verbeteren. Voor de levering van de keukens werken zij samen met Bribus. Wij leveren onze keukens als complete unit, zodat ze direct gemonteerd kunnen worden in de chalets. Dit is een werkwijze die speciaal voor Arcabo is opgezet. 

Bekijk deze referentie

Keukens als complete unit Unieke werkwijze voor chaletbouwer Arcabo
Bribus ontzorgt Elver Maatwerk in serie

Bribus ontzorgt Elver
Maatwerk in serie

Bij de Achterhoekse zorginstelling Elver werken ze volop aan de toekomst. Deze en komende jaren wordt het overgrote deel van de woonlocaties vervangen door nieuwbouw. De cliënten van Elver zijn mensen met een licht verstandelijke tot zeer ernstige beperking, al dan niet in combinatie met een complexe zorgvraag. Zij krijgen straks beschikking over moderne en comfortabele leefruimtes. Elver wil de doelgroep namelijk ‘zo gewoon mogelijk’ laten wonen. Voor de keukeninrichting viel de keuze op keukenleverancier Bribus en hun nieuwe multiplexprogramma: Robuust.

Bekijk deze referentie

Bij Little C
Doen details ertoe

Wie kennisneemt van project Little C aan de Rotterdamse Coolhaven, ontdekt een unieke mix van architectonische stijlen en materialen. De gebouwen die hier verrijzen doen met hun baksteen gevels, stalen ramen en smeedijzeren loopbruggen denken aan de wijk Greenwich in New York. In deze ‘stad in de stad’ bevinden zich in 3 woonblokken in totaal 209 vrije sector huurlofts, waarvoor Bribus de keukens mocht leveren. Geheel passend bij de urban-stijl.  

Bekijk deze referentie

Bij Little C Doen details ertoe
Een nieuwe standaard Voor keukenontwerpen

Een nieuwe standaard
Voor keukenontwerpen


In 2019 begonnen Syntrus Achmea Real Estate & Finance en Koopmans Bouwgroep met de grootschalige transformatie van het voormalige IBM-hoofdkantoor. Zij realiseerden Ricardo Residences, een appartementencomplex dat bestaat uit fijnschalige studio’s, ruime vierkamer-appartementen, luxueuze penthouses en een grote binnentuin boven de garage. Het eerste deel van de appartementen werd in november 2020 opgeleverd, het laatste deel half januari 2021. Bribus verzorgde als partner de keukeninrichting van alle 365 appartementen. 

Bekijk deze referentie

Baankansen voor kwetsbaren
Door Project Hartwerk


In 2016 startte de Twentse woningcorporatie Welbions met vier opdrachtnemende partijen aan Project Hartwerk. Vanuit dit initiatief gingen werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt aan de slag bij Bribus, Dura Vermeer, Geas, Voskamp Groep en Welbions. Zij kregen hier de kans om werkervaring op te doen en een diploma of certificering te behalen, met als einddoel een vaste baan. Project Hartwerk bleek een succes: inmiddels hebben 9 organisaties zich aangesloten en zijn er ruim 35 trajecten uitgevoerd.

Bekijk deze referentie

Baankansen voor kwetsbaren Door Project Hartwerk
3.900 hoogwaardige keukens Naar eigen smaak

3.900 hoogwaardige keukens
Naar eigen smaak


In de metropoolregio Amsterdam realiseren Snippe Projecten BV en Bouwfonds Property Development een hypermodern stadspark. De gunstige ligging ten opzichte van Schiphol, Zuidas en Amsterdam-centrum zorgt ervoor dat een diverse doelgroep zich hier thuis voelt. Van young professionals met en zonder kinderen tot expats en empty nesters: Hyde Park biedt iedereen een unieke woonbeleving. Bribus is als vertrouwd partner betrokken bij de keukeninrichting van zo’n 3.900 hoogwaardige appartementen en studio’s. 

Bekijk deze referentie

80 luxe Bribus keukens met
Een hoog afwerkingsniveau

In het oostelijk deel van de Rotterdamse wijk Spangen – de Staringbuurt – zijn 80 vrije sector huur eengezinswoningen in een sfeervolle, klassieke jaren ’30 stijl gebouwd. In deze ruime nieuwbouwwoningen die vanuit de lucht een grote A vormen, zijn door Bribus als vaste keukenpartner van opdrachtgever Woonstad Rotterdam luxueuze keukens geplaatst.

Bekijk deze referentie

80 luxe Bribus keukens met Een hoog afwerkingsniveau
De uitdaging van OurDomain

De uitdaging van
OurDomain


OurCampus Amsterdam Diemen wordt uitgebreid. Met OurDomain Amsterdam Diemen speelt belegger en beheerder Greystar in op de woonbehoefte van jonge stedelingen, zoals studenten en young professionals. Net als bij de herontwikkeling van 5 kantoorruimtes naar 941 studentenwoningen op het naastgelegen OurCampus is Bribus opnieuw keukenpartner. Michiel Vrijman (Director Operations Greystar) en Pieter Hartman (Accountmanager Beleggers Nederland) vertellen over dit nieuwe uitdagende en omvangrijke project. 

Bekijk deze referentie

Renoveren
Op z’n Rotterdams


Woonstad Rotterdam heeft samen met Team ERAflats, een vof van Smits Vastgoedzorg en Era contour zo’n 624 woningen afgesloten van het gas. In totaal heeft Woonstad Rotterdam in vier jaar tijd acht ERA flats afgesloten van het gas. Honderden woningen aansluiten op restwarmte van de Rotterdamse industrie? Deze bedrijven draaien hun hand er niet voor om. Aan de Vinckenbrinckstraat in Rotterdam hebben recent 156 sociale huurwoningen diezelfde transitie ondergaan. Deze woningen bevinden zich in een ERAflat.

Bekijk deze referentie

Renoveren Op z’n Rotterdams
Portaal en Bribus Slaan de handen in één

Portaal en Bribus
Slaan de handen in één


Soms zijn er van die momenten waarop je extreem enthousiasme ervaart. Dit gevoel overheerste bij Bribus toen de tender van Portaal kortgeleden op de digitale mat viel. Op zo’n moment merk je de gedrevenheid en overtuiging van onze collega’s. “Wij ‘gaan’ deze tender scoren!”, aldus de commercieel manager van Bribus, Piet-Hein Kraakman.

Bekijk deze referentie

Woonbedrijf ieder1
Verlenging samenwerking

Bribus en Woonbedrijf ieder1 werken al lange tijd samen en ondertekenden onlangs een nieuwe samenwerkingsovereenkomst voor vijf jaar. Woonbedrijf ieder1 is met 14.500 woningen in Deventer en Zutphen de grootste woningcorporatie in de regio Stedendriehoek. De nieuwe overeenkomst is geheel in lijn met de intensieve ketensamenwerkingen die beide partijen nastreven. Ard Hengeveld, Manager Onderhoud van Woonbedrijf ieder1, is opgetogen over de voortzetting van de samenwerking.

Bekijk deze referentie

Woonbedrijf ieder1 Verlenging samenwerking
Marveld Recreatie 21 luxe villa’s met dito keukens

Marveld Recreatie
21 luxe villa’s met dito keukens

Marveld Recreatie in Groenlo laat zien dat recreëren meer en meer gepaard gaat met luxe. In juni 2018 werden 21 gloednieuwe, 8-persoons luxe villa’s voor het eerst in gebruik genomen op het Achterhoekse vakantiepark. In een tijdsbestek van nog geen zes maanden voerde aannemer Beltim Bouwprojecten de bouw uit. Binnen deze strakke planning liet Bribus zien snel te kunnen schakelen met de productiecapaciteit, waardoor de villa’s keurig voor het drukke seizoen werden opgeleverd. 

Bekijk deze referentie

Calla de Bloem
Indrukwekkend complex met Bribus keukens

In Rijnsburg bloeit iets moois. In Rijnsburg bouwde (en bouwt) De Raad Bouw het bijzondere project De Bloem, bestaande uit appartementen afgewisseld met eengezinswoningen. Van bovenaf gezien heeft dit indrukwekkende complex de vorm van een bloem, als ode aan de oude bloemenveiling Flora in Rijnsburg. 

Bekijk deze referentie

Calla de Bloem Indrukwekkend complex met Bribus keukens
De Leyhoeve Groningen Een uniek concept

De Leyhoeve Groningen
Een uniek concept


Mensen samen aangenaam oud laten worden. Dát is het doel van De Leyhoeve in Groningen wat zich heeft vertaald naar een bijzonder woonconcept waarin beleving centraal staat. Een beproefde aanpak, want na Tilburg en Berkel-Enschot was Groningen aan de beurt om kennis te maken met deze vernieuwende kijk op wonen. Om precies te zijn: wonen voor 55-plussers en voor senioren met een vorm van dementie of een somatische zorgvraag. Bribus realiseerde voor deze bijzondere locatie ruim tweehonderd keukens.

Bekijk deze referentie

Park Hoog Oostduin
162 premium keukens


Het imposante, voormalige Shell-kantoor aan de Oostduinlaan in Den Haag is omgebouwd tot luxe appartementencomplex. Zeker de zeven penthouses op de bovenste verdieping bieden een indrukwekkend uitzicht op de Haagse skyline aan de ene kant en de Noordzee aan de andere kant. Een prachtig project, genaamd ‘Park Hoog Oostduin’, omgeven door opvallend veel groen, zoals ook Daniel Spiessens constateerde. 

Bekijk deze referentie

Park Hoog Oostduin 162 premium keukens
Zomerland Renovatie van 110 appartementen

Zomerland
Renovatie van 110 appartementen

In Wassenaar staat het service-appartementencomplex Zomerland. De bosrijke, rustige omgeving maakt dat het hier goed toeven is, oorspronkelijk vooral voor mensen boven de 75 jaar. Met een grootschalige renovatie mikt directeur Anneke Lequin-de Klerk nu op een bredere doelgroep. Om zo ook andere mensen te bereiken die zich aangetrokken voelen tot de omgeving en de diensten die Zomerland biedt. 

Bekijk deze referentie

Keukens in kantoortuinen
Lidl distributiecentrum Etten-Leur

De kantoren van het distributiecentrum van Lidl in Etten-Leur zijn rigoureus verbouwd en gemoderniseerd. Na de nieuwbouw van het Lidl-distributiecentrum in Waddinxveen en de verbouwing in Weert, wisten Bribus en Lidl elkaar ook weer te vinden in Etten-Leur.

Bekijk deze referentie

Keukens in kantoortuinen Lidl distributiecentrum Etten-Leur
Project Turfstreek-Soest Ecologisch keuken programma

Project Turfstreek-Soest
Ecologisch keuken programma


Syntrus Achmea Real Estate & Finance renoveerde en revitaliseerde de wijk Turfstreek in Soest. Dit deed ze als vermogensbeheerder namens Stichting De Samenwerking, Pensioenfonds voor het Slagersbedrijf. Een omvangrijk project waarin de samenwerking tussen Syntrus Achmea, Bribus en de aannemer ook zéker af en toe op de proef werd gesteld. Onder andere hierover vertelt Robert Dalenoort van Syntrus Achmea meer. 

Bekijk deze referentie

Landal Twenhaarsveld
Grondige renovatie van 49 bungalows


Aan de voet van de Holterberg, op de Sallandse Heuvelrug in Overijssel, ligt Landal Twenhaarsveld. Een prachtig park met maar liefst 278 vrijstaande bungalows. Een deel daarvan, 49 bungalows om precies te zijn, werd grondig gerenoveerd. Ook de keukens moesten eraan geloven en aan Bribus de taak om twee verschillende stijlen; een luxe en een meer basic lijn te produceren, te leveren én te plaatsen. 

Bekijk deze referentie

Landal Twenhaarsveld Grondige renovatie van 49 bungalows
Moxy Hotel onderdeel van Marriott 60 kamers met een Bribus keuken

Moxy Hotel onderdeel van Marriott
60 kamers met een Bribus keuken

Op een schitterende locatie aan de Amsterdamse Houthavens werd de laatste hand gelegd aan een fraai hotel met maar liefst 180 kamers. In een deel hiervan – 60 kamers – zijn aantrekkelijke Bribus keukens geplaatst, die van alle gemakken zijn voorzien. 

Bekijk deze referentie

Vervanging van 280 keukens
Referentieproject Mooiland

Woningcorporatie Mooiland beheert ruim 26.000 sociale huurwoningen in 127 Nederlandse gemeenten. Veel van deze woningen zijn toe aan een nieuwe keuken. Bribus verzorgt de volledige gang van zaken in dit project: van het inmeten van de bestaande keukens en het bespreken van de wensen van de bewoners tot en met het leiding- en tegelwerk en het plaatsen van de nieuwe keukens. Een mooie samenwerking, die steeds efficiënter wordt

Bekijk deze referentie

Vervanging van 280 keukens Referentieproject Mooiland
Door Eigen Haard gesponsorde keuken Buurtproject Leger des Heils Amsterdam

Door Eigen Haard gesponsorde keuken
Buurtproject Leger des Heils Amsterdam

In heel het land is iedereen welkom in een van de circa veertig  buurtsteunpunten van het Leger des Heils. Voor een gratis kopje koffie, gezelschap en gezelligheid. In het nieuwe buurtsteunpunt in Amsterdam-Noord kan nu ook samen worden gekookt, in een keuken van Bribus.

Bekijk deze referentie

Fraai renovatieproject
Eigen Haard in Amsterdam-Oost

De allereerste panden die de Amsterdamse woningcorporatie Eigen Haard in de periode 1912-1914 liet bouwen, staan in de Indische Buurt. In 2015 werd het startsein gegeven voor een grondige renovatie van de twee bouwblokken met beneden- en bovenwoningen. Inmiddels zijn alle sociale huur- en vrije sectorwoningen mooi opgeknapt en voorzien van een nieuwe Bribus keuken.

Bekijk deze referentie

Fraai renovatieproject Eigen Haard in Amsterdam-Oost
Woontorens met 127 appartementen Willemspoort in Den Bosch

Woontorens met 127 appartementen
Willemspoort in Den Bosch

In Den Bosch, iets buiten het centrum, verrezen de afgelopen jaren twee prachtige woontorens met in totaal 127 appartementen. Vastgoedbelegger Syntrus Achmea schakelde Bribus in voor het leveren en plaatsen van de keukens.

Bekijk deze referentie

Volledig ingerichte keukens
Wisselwoningen aardbevingsgebied

In opdracht van het Centrum Veilig Wonen (CVW) realiseerde bouwbedrijf Jan Snel in recordtempo negentig tijdelijke wisselwoningen in Middelstum, Appingedam en Loppersum. Deze zijn bedoeld voor Groningers van wie de huurwoning ‘bevingproof’ wordt gemaakt. Bribus verzorgde alle keukens.

Bekijk deze referentie

Volledig ingerichte keukens  Wisselwoningen aardbevingsgebied
Keukens voor vakantiehuizen van Center Parcs 'Les Ardennes'

Keukens voor vakantiehuizen van
Center Parcs 'Les Ardennes'


Op vakantiepark Center Parcs ‘Les Ardennes’ in Vielsalm (België) worden 350 vakantiehuizen gerenoveerd. In opdracht van Center Parcs voorziet De Arend de vakantiehuizen van een volledig nieuwe inrichting. Daar horen ook nieuwe keukens bij en daarom ging De Arend op zoek naar een partner voor het vervangingstraject van de keukens. Zo kwamen zij bij Bribus terecht. 

Bekijk deze referentie

Luxe appartementen aan de
Amsterdamse gracht


De vraag naar short stay appartementen in Nederland is groeiende. Vooral in de grote steden is er een tendens gaande. Expats van over de hele wereld verblijven steeds vaker voor zakelijke doeleinden in steden als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Eindhoven voor middellange termijn.

Bekijk deze referentie

Luxe appartementen aan de Amsterdamse gracht
Twee uiteenlopende opdrachten Van een gerenommeerde opdrachtgever

Twee uiteenlopende opdrachten
Van een gerenommeerde opdrachtgever

Mul Projectontwikkeling uit Amsterdam, ook wel MPO, is een vooruitstrevende ontwikkelaar van koop- en huurwoningen. Cor Mul, directeur van MPO, staat bekend om het ontwikkelen van woningen van zeer hoog niveau samen met gerenommeerde architecten en aannemers. 

Bekijk deze referentie

Flexibiliteit en uitstekende nazorg
Het beste rendement


In samenwerking met van Wijnen Groep, verschillende pensioenfondsen en particuliere beleggers werkt Aqua Vastgoed aan (nieuw)bouwprojecten door heel Nederland. De partijen maken gebruik van elkaars kennis en vakmanschap om op die manier het beste rendement te kunnen behalen. De laatste jaren weten deze grote spelers in de beleggerswereld Bribus steeds vaker te vinden. “Bribus past uitstekend bij onze bouwprojecten vanwege de aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding, de snelle levertijden en de meedenkkracht”, aldus Dirk Harmens (Directeur van Aqua Vastgoed). 

Bekijk deze referentie

Flexibiliteit en uitstekende nazorg Het beste rendement
uniek en uitdagend project: Woontoren Aquaverde in Haarlem

uniek en uitdagend project:
Woontoren Aquaverde in Haarlem

Op een prachtige locatie in Haarlem staat woontoren Aquaverde, een nieuwbouwproject van institutionele belegger Amvest. De hoogste woontoren in de gevarieerde woonwijk Land in Zicht trekt bij aankomst direct de aandacht. Onlangs kocht Amvest dit nieuwbouwproject van woningcorporatie Elan Wonen, met als doel om meer middeldure huurwoningen in de omgeving van Haarlem te kunnen realiseren. 

Bekijk deze referentie

Samenwerken met Bribus begint
In The Network Kitchen

The Network Kitchen is een ontmoetingsplaats waar (flex)werken, vergaderen, netwerken, koken, eten en drinken samenkomen. Jaarlijks zullen er diverse evenementen georganiseerd worden in de vastgoed- en technologie sector, met als doel verbinden en samenwerken in de keten. Bribus ontwikkelde een fraaie keuken voor the Network Kitchen.

Bekijk deze referentie

Samenwerken met Bribus begint In The Network Kitchen
Luxe keukens voor uniek recreatiepark  EuroParcs Resort Poort van Amsterdam

Luxe keukens voor uniek recreatiepark
EuroParcs Resort Poort van Amsterdam

In Uitdam, op een schitterende, groene en waterrijke locatie, wordt gebouwd aan de laatste recreatiewoningen van EuroParcs Resort Poort van Amsterdam. Op nog geen vijftien minuten van onze hoofdstad is het hier uitermate goed toeven op ruime kavels. Naast splinternieuwe recreatiewoningen is het park onder meer voorzien van een jachthaven, restaurant, watersportcentrum, binnenzwembad en diverse speeltuinen. Bribus tekende voor de keukens.

Bekijk deze referentie

Bribus gaat logistieke uitdaging aan
Bribus levert 936 nieuwe keukens voor huurhuizen in Amsterdam

Op nog geen tien minuten van het centrum van Amsterdam wordt hard gewerkt aan Campus Diemen Zuid. Vijf voormalige kantoorpanden worden verbouwd tot 936 studentenwoningen. Onder meer een supermarkt, wasserette, fietsenmaker, pizzeria, café en fitnesscentrum maken de campus compleet. Bribus verzorgt de keuken voor elk huurhuis.

Bekijk deze referentie

Bribus gaat logistieke uitdaging aan Bribus levert 936 nieuwe keukens voor huurhuizen in Amsterdam
Samenwerken loont Woonstad Rotterdam en Bribus

Samenwerken loont
Woonstad Rotterdam en Bribus

Woonstad Rotterdam werkt al sinds 2010 intensief samen met Bribus. Mét resultaat! Want inmiddels ontzorgt Bribus de woningcorporatie op steeds meer vlakken. Deniz Boran en Alex Ho vertellen er meer over.

Bekijk deze referentie

Een op maat gemaakte werkwijze
Vryleve en Bribus bundelen krachten


Het persoonlijke karakter van de woonstichting gecombineerd met jarenlange keukenexpertise van Bribus. Dat is de kracht van de nieuwe samenwerking met Woonstichting Vryleve – de woningcorporatie in de gemeente Rijnwaarden. Jan Seegers van Vryleve en Eric Langenhof, accountmanager van Bribus, vertellen hier meer over.
 

Bekijk deze referentie

Een op maat gemaakte werkwijze Vryleve en Bribus bundelen krachten
Eenzelfde visie op duurzaamheid ParqGreen en Bribus

Eenzelfde visie op duurzaamheid
ParqGreen en Bribus

Aan de Reeuwijkse Plassen verrijzen 271 exclusieve recreatiewoningen, allen voorzien van een Bribus Eco keuken. Vastgoedorganisatie GREEN realiseert met ParqGreen een recreatiepark met waterlodges, -woningen en –villa’s. ParqGreen hanteert duurzaamheid als sleutelwoord en dat is in elk detail van het park terug te zien. Bart Witzier, verkoop en marketing, vertelt over de samenwerking met Bribus gedurende dit unieke project.

Bekijk deze referentie

Een tevreden eindgebruiker als gezamenlijk doel
Bribus en Vuurboom

Al meer dan 35 jaar zijn Bribus en Bouwmaatschappij Vuurboom partners. En dat zegt iets over het vertrouwen! Bribus levert gemiddeld zo’n 50 keukens per jaar aan de bouwmaatschappij, voornamelijk voor projecten in de woningmarkt. Joop Geusebroek - hoofd calculatie en inkoop bij Vuurboom – en Bribus accountmanager Martin Roepers vertellen over hun jarenlange samenwerking.

Bekijk deze referentie

Een tevreden eindgebruiker als gezamenlijk doel Bribus en Vuurboom
Bouwinvest kiest voor Bribus Keukens Nieuwe stadse woonwijk ‘Veemarkt’ in Utrecht

Bouwinvest kiest voor Bribus Keukens
Nieuwe stadse woonwijk ‘Veemarkt’ in Utrecht

Op het voormalig Veemarktterrein in Utrecht verrijst een duurzame en stadse woonwijk. De wijk is opgebouwd uit een kring bouwblokken, die zich centreren rondom een verhoogd binnengebied ‘Het Plateau’ waar woningen in de vrije sector huur van Bouwinvest Residential Fund worden gebouwd. ‘Het Plateau’ is een belangrijke bijdrage aan een gevarieerd en levendig woonmilieu in Veemarkt, waar in totaal circa 630 woningen worden gerealiseerd. Een geliefde locatie, door de combinatie van de grote stad met het natuurgebied om de hoek. In samenwerking met aannemers BAM Woningbouw en AM levert én monteert Bribus keukens voor 157 huurwoningen, waarvan 112 appartementen en 45 eengezinswoningen.

Bekijk deze referentie

Studentencampus ‘Yours Leiden’
Bribus en Bouwcombinatie de Leidse Schans

Aan de Leidse Schans in Leiden is in juni de grote studentencampus ‘Yours Leiden’ officieel geopend. Op de campus werden in de afgelopen periode 583 studentenwoningen en 117 woningen voor starters opgeleverd. Dit is het eerste deel van zo’n 1900 studentenwoningen en 205 starterswoningen. Voor het reeds gerealiseerde huuraanbod leverde Bribus de keukens.

Bekijk deze referentie

Studentencampus ‘Yours Leiden’ Bribus en Bouwcombinatie de Leidse Schans
Zorg en aandacht voor de bewoners Bribus Extra en Zorggroep Charim

Zorg en aandacht voor de bewoners
Bribus Extra en Zorggroep Charim

Van half mei tot eind juni 2015 waren onze monteurs werkzaam in woonzorgcentrum Spathodea van Zorggroep Charim in Zeist. Het betrof een grondig keukenrenovatieproject van in totaal 83 appartementen. Door zowel de organisatie als Bribus is er alles aan gedaan om het de bewoners zo aangenaam mogelijk te maken. Vanuit Charim is Annemarie van de Water projectmanager: “Een bijzonder project en een warme samenwerking met Bribus.”

Bekijk deze referentie

Krappe planning ‘gehaald’ dankzij creatieve oplossingen
Woonlandschap de Leyhoeve

Samen aangenaam oud worden. Het kan in het prestigieuze Woonlandschap de Leyhoeve in Tilburg. Dit fraaie staaltje architectuur biedt plaats aan 200 riante appartementen voor senioren, 85 zorgsuites en 12 grote woonkamers om medebewoners en familieleden te ontmoeten. Bribus verzorgde alle keukens. Het idee achter de Leyhoeve is dat ouderen tot op hoge leeftijd bij elkaar kunnen blijven wonen, ook als een van beiden zorg nodig heeft. Gekozen is voor een gezellige, moderne en gastvrije plek, pal aan een schitterend park en het beekje De Leij. Alle woningen kunnen worden aangepast met de modernste zorghulpmiddelen en domotica. Zorg is op afroep beschikbaar. De bewoners hebben bovendien de beschikking over een restaurant, een knusse brasserie, een zwembad, een winkel en een kapsalon. “Hier is echt behoefte aan”, vertelt Laurens van Rij, directeur projecten van ontwikkelaar Roozen van Hoppe. “Nog voordat we begonnen met de bouw, waren alle appartementen al verhuurd.”

Bekijk deze referentie

Krappe planning ‘gehaald’ dankzij creatieve oplossingen Woonlandschap de Leyhoeve
Een uniek totaalconcept in België Bouwonderneming Hooyberghs en Bribus

Een uniek totaalconcept in België
Bouwonderneming Hooyberghs en Bribus

In Hoboken in België, district Antwerpen, wordt momenteel door bouwonderneming Hooyberghs gebouwd aan de groene woonwijk ‘Groen Zuid’. Met Bribus als keukenpartner leverde Hooyberghs de eerste 70 appartementen op. Een primeur voor Bribus op de Belgische markt!

Bekijk deze referentie