Marriot-Hotel-010-1920-1080

Moxy Hotel onderdeel van Marriott
60 kamers met een Bribus keuken

Op een schitterende locatie aan de Amsterdamse Houthavens werd de laatste hand gelegd aan een fraai hotel met maar liefst 180 kamers. In een deel hiervan – 60 kamers – zijn aantrekkelijke Bribus keukens geplaatst, die van alle gemakken zijn voorzien. 

Korte lijnen, snelle actie en een scherpe prijs.

Jan Eerenberg projectleider HerenBouw

Marriot-Hotel-010-1920-1080
Bribus Marriot Hotel
Bribus Marriot Hotel
Marriot-Hotel-023-1920-1080

Het pand bestaat uit twee delen: hotel Moxy – een hip nieuw concept van hotelketen Marriott International – en de Residence Inn by Marriott. Deze laatste is een zogenaamd ‘extended stay hotel’ dat zich richt op gasten die langer in de stad verblijven; een week tot drie maanden. De 60 kamers van dit hoteldeel zijn ruimer en voorzien van een volledig ingerichte keuken met kookplaat, grillmagnetron, koelkast en vaatwasser.

Foutje snel opgelost

Jan Eerenberg is projectleider bij HerenBouw, bouwer van het pand. Hij vertelt: “Binnen onze organisatie werken we graag met vaste onderaannemers en voorkeursleveranciers. Bribus bijvoorbeeld, met wie ik inmiddels al zo’n 18 jaar goed samenwerk. De lijnen zijn kort, alles wordt altijd snel geregeld en zij leveren goede kwaliteit voor een scherpe prijs. Ik heb Bribus dan ook met plezier aangedragen om de keukens te leveren voor de Residence Inn. Helaas ging deze keer de levering niet helemaal perfect; er zijn 12 keukens gespiegeld geleverd. Een foutje, dat kan de beste overkomen. Het gaat erom hoe je het probleem vervolgens oplost – en dat ging heel vlot.”

 

Goede nazorg

“Het was het makkelijkst om het leidingwerk te verleggen, dus dat hebben we gedaan”, legt Jan Eerenberg uit. “Een prima oplossing, waarbij Bribus keurig de meerkosten betaalde. Alle 60 keukens zien er heel goed uit. Hier en daar moet nog een kastje worden bijgesteld. Maar de nazorg bij Bribus is altijd goed, dus daar maak ik me geen zorgen over. Het duurde al met al iets langer, maar we zijn ruim op tijd klaar. En het resultaat is wat we voor ogen hadden: mooie en luxe keukens. De opdrachtgever is tevreden en wij ook. Sterker nog: bij een volgend project gaan we graag weer met Bribus in zee!” 
 

Doelgroep
Recreatie sector,