Bouwonderneming Hooyberghs en Bribus 1

Een uniek totaalconcept in België
Bouwonderneming Hooyberghs en Bribus

In Hoboken in België, district Antwerpen, wordt momenteel door bouwonderneming Hooyberghs gebouwd aan de groene woonwijk ‘Groen Zuid’. Met Bribus als keukenpartner leverde Hooyberghs de eerste 70 appartementen op. Een primeur voor Bribus op de Belgische markt!

Onze firma deed een aanvraag voor een keukenleverancier, waar wij veel reacties op kregen. Bribus trok onze aandacht door opvallende referenties en een aantrekkelijk kostenplaatje.

Bouwonderneming Hooyberghs

Bouwonderneming Hooyberghs en Bribus 1
Bouwonderneming Hooyberghs en Bribus 4
Bouwonderneming Hooyberghs en Bribus 3
Bouwonderneming Hooyberghs en Bribus 2

Het project betreft 118 luxueuze seniorenappartementen in drie parktorens, inclusief dienstencentrum met diverse winkelunits. Vanuit Hooyberghs is Jon Lundström projectmanager: “Onze firma deed een aanvraag voor een keukenleverancier, waar wij veel reacties op kregen. Bribus trok onze aandacht door opvallende referenties en een aantrekkelijk kostenplaatje. Na enkele gesprekken besloten we samen te gaan werken.”

Perfectioneren

Thies Post, accountmanager Bribus: “Het eerste traject stond in het teken van het opleveren van een projectkeuken die precies aansluit op de wensen van de opdrachtgever. Wij stoppen veel energie in het stroomlijnen van een product. Hier gaat soms maanden overheen.” Jon Lundström vult aan: “Dit lijkt lang, maar we hebben het wel over keukens voor senioren. Hierbij moesten we rekening houden met onder andere ergonomie, een minimum aantal laden, kranen met een maximale temperatuur en meer veiligheidsaspecten. Door de zeer degelijke voorbereiding is Bribus voor ons zeker van meerwaarde geweest.”

Eigen initiatief

“Tijdens het plaatsingsproces liepen zaken anders dan gepland. Denk aan een extra aanvraag van een keuken, een wijziging in de opties van het product of een latere plaatsing. Door proactiviteit van de projectleider van Bribus, Ardie de Bruijn, zijn wij geen problemen tegengekomen”, legt Jon Lundström uit. Aanvullende materialen worden vlot aangeleverd en gemonteerd door Bribus Extra. De monteurs zijn op de hoogte van de materialen die zij gebruiken, kunnen tot in detail vertellen hoe alles werkt en voelen zich verantwoordelijk voor het werk dat zij afleveren.”

Synergie in diensten

Thies Post merkt op: “Het was voor ons een compliment dat Hooyberghs Bribus en Bribus Extra niet als twee aparte partijen heeft ervaren. Dat is ook ons doel: een totaalpakket leveren waarbij alle diensten vloeiend in elkaar overlopen.” Jon Lundström onderstreept dit: “Dat zie je aan het resultaat. Na oplevering kleurde de opleveringslijst bijna helemaal groen. Het totaalconcept van Bribus is uniek in België.”

Doelgroep
, Vrije sector huur