Bribus en Vuurboom 2

Een tevreden eindgebruiker als gezamenlijk doel
Bribus en Vuurboom

Al meer dan 35 jaar zijn Bribus en Bouwmaatschappij Vuurboom partners. En dat zegt iets over het vertrouwen! Bribus levert gemiddeld zo’n 50 keukens per jaar aan de bouwmaatschappij, voornamelijk voor projecten in de woningmarkt. Joop Geusebroek - hoofd calculatie en inkoop bij Vuurboom – en Bribus accountmanager Martin Roepers vertellen over hun jarenlange samenwerking.

Het is een wisselwerking tussen Vuurboom en Bribus waardoor zaken soepel verlopen. Samen zijn we een team en hebben het gezamenlijke doel de eindgebruiker meer dan tevreden te stellen.

Bouwmaatschappij Vuurboom

Bribus en Vuurboom 2
Bribus en Vuurboom 1

Vuurboom bestond vorig jaar 130 jaar. Wij zijn, net als Bribus, een familiebedrijf. Dat schiep bij de start van de samenwerking al een band. Dienstverbanden van 25 tot 40 jaar zijn geen uitzondering binnen ons bedrijf. Wij hebben een aantal trouwe leveranciers en Bribus is daar één van”, legt Joop Geusebroek uit.

Op de proef gesteld

“Die trouwe samenwerkingspartners zijn in het verleden flink getest, maar sommigen hebben zich in de Vuurboom familie weten te nestelen. Toen onze vorige keukenleverancier zo’n 35 jaar geleden failliet ging, vroegen wij bij diverse keukenfabrikanten keukens op. We hadden een aantal eisen: een degelijke, sterke keuken in verschillende kleuren en formaten waaruit de opdrachtgever of klant kan kiezen. Onze bouwvakkers leefden zich uit op de keukens. De Bribus keuken kwam hoog uit boven de andere gegadigden. Proef doorstaan.”

Meer dan een product

“Kwaliteit gaat natuurlijk verder dan een sterk product kunnen leveren”, vult Martin Roepers aan. “Het is een wisselwerking tussen Vuurboom en Bribus waardoor zaken soepel verlopen. Samen zijn we een team en hebben het gezamenlijke doel de eindgebruiker meer dan tevreden te stellen.” Joop Geusebroek is het hiermee eens: “Afspraak is afspraak. En lukt het niet? Dan laten we dat aan elkaar weten en lossen het zo snel mogelijk op. Zo gaat dat gewoon, geen poespas. Korte en strakke lijnen, dat zorgt ervoor dat we makkelijk met elkaar om kunnen gaan.”

Op maat gemaakt keuzeformulier

“Keuzeformulieren werken voor ons al vele jaren heel prettig”, legt Joop Geusebroek uit. De keuzeformulieren worden aangepast aan onze opdrachtgever. Naar wens en naar budget. We laten de woningen zien, stellen een budget beschikbaar en op basis hiervan stelt Bribus een aanbod samen, uitgewerkt op een keuzeformulier. Zodra de bewoner bekend is, mag hij de keuzes doorgeven. Samen met de accountmanager bespreken we in welke week de keuken geplaatst kan worden. Indien gewenst gebeurt dit in fasen, zodat we de woningen die al af zijn meteen kunnen voorzien van een keuken en de bewoner er direct in kan. De montage wordt gedaan door Bribus Extra, het montagebedrijf van Bribus, onder een zeer strakke planning.”

Volgens Martin Roepers is er nog steeds ruimte voor ontwikkeling. “Ondanks dat de samenwerking tussen Bribus en Vuurboom al prettig verloopt, proberen wij onze service nog steeds te verbeteren. Zo proberen we zoveel mogelijk zaken digitaal te regelen, zodat processen nog sneller verlopen.”

Doelgroep
, Sociale huur