mul-temp-1

Samenwerken met Bribus begint
In The Network Kitchen

The Network Kitchen is een ontmoetingsplaats waar (flex)werken, vergaderen, netwerken, koken, eten en drinken samenkomen. Jaarlijks zullen er diverse evenementen georganiseerd worden in de vastgoed- en technologie sector, met als doel verbinden en samenwerken in de keten. Bribus ontwikkelde een fraaie keuken voor the Network Kitchen.

In nauwe samenwerking met enkele partners, voornamelijk uit de vastgoedsector, is er in rap tempo een fraaie keukenstudio ontwikkeld.

Mul Projectontwikkeling

mul-temp-1
mul-temp-1

De keukenruimte is tegenwoordig dé centrale leefruimte in een woning. Als u onze fabriek in Dinxperlo wel eens heeft bezocht, dan heeft u ongetwijfeld de huiselijke ambiance ervaren. Om onze klanten in de Randstad dezelfde excellente behandeling te bieden, is er nu the Network Kitchen in het centrum van Amsterdam. Een multifunctionele ruimte in het complex Wibautveste van Mul Projectontwikkeling waar in een intieme sfeer het zakelijke aspect samenkomt met fijnproeven. 

Een fraaie keukenstudio

In nauwe samenwerking met enkele partners, voornamelijk uit de vastgoedsector, is er in rap tempo een fraaie keukenstudio ontwikkeld. Met hoogstaande producten en apparatuur van onder andere Siemens, Grohe, Topline, Bribus en Bribus Premium heeft interieurarchitect DZAP een warme ambiance gecreëerd. Een indrukwekkende video-wall van Hi-Fi Klubben en sfeervolle verlichting van Maretti zorgen voor de juiste beleving.

Graag tot ziens in The Network Kitchen!

Doelgroep
, Utiliteit sector