WEB-Bribus-Groenlo_015

Marveld Recreatie
21 luxe villa’s met dito keukens

Marveld Recreatie in Groenlo laat zien dat recreëren meer en meer gepaard gaat met luxe. In juni 2018 werden 21 gloednieuwe, 8-persoons luxe villa’s voor het eerst in gebruik genomen op het Achterhoekse vakantiepark. In een tijdsbestek van nog geen zes maanden voerde aannemer Beltim Bouwprojecten de bouw uit. Binnen deze strakke planning liet Bribus zien snel te kunnen schakelen met de productiecapaciteit, waardoor de villa’s keurig voor het drukke seizoen werden opgeleverd. 

Het feit dat ze voor onze keiharde deadline konden leveren in tegenstelling tot andere leveranciers was zeker een reden om met Bribus in zee te gaan, maar niet de enige reden.

Edwin Bomers, eigenaar van Marveld Recreatie

WEB-Bribus-Groenlo_015
WEB-Bribus-Groenlo_023
WEB-Bribus-Groenlo_020
WEB-Bribus-Groenlo_014

Regionale samenwerking

“Het feit dat ze voor onze keiharde deadline konden leveren in tegenstelling tot andere leveranciers was zeker een reden om met Bribus in zee te gaan, maar dat was niet de enige reden”. Aan het woord is Edwin Bomers, al 30 jaar eigenaar van Marveld Recreatie. “Als het even kan proberen wij zoveel mogelijk met partijen uit de regio zaken te doen. Dat is Bribus en als zij het keukenplaatje dan ook nog eens compleet maken met inbouwapparatuur van ATAG en Pelgrim (uit Duiven nabij Arnhem, red.) dan is dat natuurlijk helemaal mooi.” Marveld Recreatie is een Green Key accommodatie. Green Key is een keurmerk voor accommodaties en andere aanbieders van toerisme en recreatie. Het stelt eisen op het gebied van milieu en natuur, bijvoorbeeld energiebesparing, afvalscheiding en duurzame inkoop. “Ook vanuit Green Key beoordelen we onze leveranciers. Bribus is een leverancier die ook in het duurzaamheidskarakter fantastisch met ons meedenkt. Voor ons is bijvoorbeeld een belangrijke wegingsfactor dat het houtwerk van de keukens volledig FSC®-gecertificeerd is.”

Arman Özyilmaz, Accountmanager Recreatie van Bribus, vult aan: “Ook zijn de keukens voorzien van behoorlijk wat strekkende meters hoogwaardige, composieten werkbladen. En de koelkastcapaciteit hebben we verdubbeld.” Dat laatste was een nadrukkelijk verzoek van Edwin Bomers. “We bieden per villa ruimte voor acht personen. Die arriveren hier met de nodige boodschappen die natuurlijk snel en goed gekoeld moeten worden”, aldus Edwin. 

Geschikt voor vakantiegebruik
Het operationele gedeelte was vooral een wisselwerking tussen aannemer Beltim en Bribus, al bleef de bevlogen eigenaar zijdelings zeer betrokken. “Ik weet dat de montage en oplevering soepel verliep”, vertelt Edwin. “Wat met het oog op de geplande boekingen natuurlijk erg belangrijk is. In het voortraject hebben we de showroom in Dinxperlo bezocht waarbij ik merkte dat Bribus optimaal aansloot op onze wensen. De keukens hebben qua kleur de juiste neutraliteit, maar het viel mij ook op dat Bribus gedetailleerd naar het product keek om het ook echt voor ‘vakantiegebruik’ geschikt te maken. Bribus maakte niet alleen de keukens, maar ook de bed-achterwanden, de kasten in de slaapkamer en de garderobepanelen. Een totaaloplossing dus. En dan zie je dat specifieke wensen ook goed opgepakt worden, zoals massieve achterwanden in kasten. Lekker stootbestendig voor bezoekers die een koffer de kast inschuiven.” 

2018 is voor het 50-jarige recreatiepark een jubileumjaar waarin teruggeblikt wordt op de historie. Tegelijkertijd worden er alweer volop plannen gemaakt om ook andere woningen op het park gefaseerd te renoveren. Op naar het volgende jubileum voor het ambitieuze team van Marveld Recreatie. 

Doelgroep
Recreatie sector