MPO - Bribus

Twee uiteenlopende opdrachten
Van een gerenommeerde opdrachtgever

Mul Projectontwikkeling uit Amsterdam, ook wel MPO, is een vooruitstrevende ontwikkelaar van koop- en huurwoningen. Cor Mul, directeur van MPO, staat bekend om het ontwikkelen van woningen van zeer hoog niveau samen met gerenommeerde architecten en aannemers. 

Bij Bribus voelt het als vanzelfsprekendheid. Ze pakken werkzaamheden adequaat op, denken mee en verzorgen alles tot aan de oplevering. Ik hoef me nergens zorgen over te maken.

Mul Projectontwikkeling

MPO - Bribus
MPO - Het Woudt - Bribus
MPO kantoor - Bribus

MPO bouwt grotendeels voor het vernieuwen van eigen portefeuille, dit betreft onder andere huurwoningen in het schaarse middensegment. Niet alleen in Amsterdam maar ook in de omgeving van Amsterdam bijvoorbeeld in Waterland en zelfs op Marken.

Nieuwe kantoorinrichting

Bribus kreeg de opdracht om samen met interieurarchitect DZAP een warme, luxe kantoorinrichting te verzorgen. De keukenmeubelen komen uit het modulaire programma, maar lopen vloeiend over in het notenhouten interieur. “Het resultaat is fantastisch, mooi teamwerk!” aldus Cor Mul (directeur van MPO).

Project ‘Woudt’

Het project Woudt in Amsterdam is een mooi voorbeeld van de actuele ontwikkelingen in het middensegment. Op de grens van Amsterdam, net buiten de ring, vlakbij het drukke stadsleven en tegelijkertijd in een rustig woongebied, wordt het project Woudt gerealiseerd. Een duurzaam en uniek nieuwbouwproject gelegen in de Hart Delflandpleinbuurt in Amsterdam Nieuw-West. Wonen in Woudt betekent wonen in een duurzame, gezonde woning met veel daglicht en warme materialen. In totaal biedt Woudt 124 middensegement huurwoningen variërend in grootte. Ideaal voor (toekomstige) Amsterdammers die woonkwaliteit en betaalbaarheid willen combineren. MPO heeft Bribus geselecteerd om deze 124 woningen te voorzien van een middensegment keuken.  

Doelgroep
, Utiliteit sector