Met de klant

3.900 hoogwaardige keukens
Naar eigen smaak


In de metropoolregio Amsterdam realiseren Snippe Projecten BV en Bouwfonds Property Development een hypermodern stadspark. De gunstige ligging ten opzichte van Schiphol, Zuidas en Amsterdam-centrum zorgt ervoor dat een diverse doelgroep zich hier thuis voelt. Van young professionals met en zonder kinderen tot expats en empty nesters: Hyde Park biedt iedereen een unieke woonbeleving. Bribus is als vertrouwd partner betrokken bij de keukeninrichting van zo’n 3.900 hoogwaardige appartementen en studio’s. 

Door corona zijn mensen meer thuis. Ze willen hun woning helemaal naar wens inrichten.

Jeffrey van Aalst, head of sales @ Hyde Park bij Snippe Projecten BV

Met de klant
06 Black
Mix&Match
Hyde park house

De nieuwe stadswijk in voormalig kantorengebied Beukenhorst-West komt tegemoet aan de grote vraag naar woningen in deze omgeving. De verkoop van de eerste fase, appartementenblok Kensington, is inmiddels van start gegaan. In korte tijd zijn er al meer dan 160 woningen verkocht.

Jeffrey van Aalst, head of sales bij Snippe Projecten BV: “Hyde Park heeft een onvergelijkbare, internationale uitstraling. Naast de grootschaligheid en gunstige ligging van het project bieden we een bijzondere woonbeleving. Elke gevel in de wijk is bijvoorbeeld uniek. Dit zit in het ontwerp, maar ook in de verschillende soorten steen die we gebruiken, van baksteen tot natuursteen. Mensen wonen boven, maar gaan voor de gezelligheid naar beneden, vanwege de levendige plint met functies zoals horeca, winkels en gyms.” 

Beleving en ontzorging

In 2018 kwam Bribus in contact met Snippe, sindsdien zijn we vertrouwd keukenpartner. Jeffrey: “Bribus is een creatief, snel schakelend bedrijf, dat hoogstaande producten levert. Dat moet ook, want mensen zijn kritisch en kiezen steeds bewuster voor kwaliteit.” Potentiële kopers kunnen deze kwaliteit ervaren in het Hyde Park House, een showroom die geheel in het teken staat van beleving en ontzorging. Jeffrey: “Mensen kopen bij ons een appartement, inclusief badkamer, toilet en keuken. Voor oplevering van de woning is alles geregeld: vloeren, kasten en gordijnen. Je krijgt de sleutel en kunt dezelfde dag nog verhuizen.”

Om toekomstige bewoners te helpen bij het kiezen van de perfecte keuken ontwikkelde Bribus in samenwerking met de opdrachtgevers zeven keukenconcepten. Deze volledig geconfigureerde concepten zijn gebaseerd op een grondig doelgroeponderzoek. Elk concept heeft een heel eigen sfeer en is als complete opstelling te bewonderen in Hyde Park House. Jeffrey: “Mensen zien de keuken als een belangrijk onderdeel van hun woning en willen deze helemaal naar eigen smaak inrichten. De vele opties maken het allemaal net wat unieker en persoonlijker. Je vindt dezelfde keuken dan ook niet in een van de andere appartementen.”

Mix & Match met Studio B

De keukenopstellingen in het Hyde Park House laten maar een fractie van de mogelijkheden zien. Voor een overzicht van alle opties kunnen toekomstige bewoners terecht bij Studio B, het online keuzeplatform van Bribus. Met behulp van Mix & Match kiezen ze de kleur en stijl van de fronten, werkbladen, handgrepen, spoelbak, kranen en apparatuur. Jeffrey: “Door de 3D-tekeningen en hoge resolutie van de productfoto’s kunnen kopers direct visualiseren hoe hun keuken eruit komt te zien. Bribus kan al onze doelgroepen faciliteren door precies aan te bieden wat ze wensen.” Studio B wordt ingezet om thuis op het gemak te kijken en te kiezen, maar ook tijdens het contactmoment met een Bribus keukenadviseur in Hyde Park House.

Populaire stijlen zijn op dit moment de zwarte, industriële keuken met robuust, composiet werkblad en het rustgevende, natuurlijke design met zandkleurige tinten. Om gedurende de ontwikkeling van het project mee te blijven gaan met trends komen de partners regelmatig bij elkaar om te zien of de gekozen stijlen nog aansluiten bij wat kopers willen.

Doorlooptijd

Elk kwartaal wordt er een blok van het project opgeleverd en zijn woningen van een nieuw blok beschikbaar voor de verkoop. Bij oplevering van appartementenblok Kensington is het centrale park in de stadswijk volledig klaar. Naar verwachting wordt Hyde Park in een doorlooptijd van 5 tot 7 jaar gerealiseerd. In de eindfase maakt Hyde Park House ruimte voor de laatste woningen. Tot die tijd kunnen potentiële kopers de maquettes bekijken en de keukenconcepten ervaren. Jeffrey: “We merken dat mensen meerdere keren terugkomen naar Hyde Park House. Het is echt een soort uitje.”

Keuze uit ruim 400 keukenontwerpen

Studio B is het online inspiratieplatform van Bribus. Vastgoedbeheerder en woningcorporaties, maar ook woningkopers van geselecteerde projecten, maken hier een keuze uit ons uitgebreide keukenassortiment. Met Studio B configureer je eenvoudig en snel de keuken die past bij je project of woning. De gemaakte keukenontwerpen zijn voorzien van alle specificaties, installatietekeningen en een 3D-design.

Probeer het zelf maar!

Doelgroep
Koopwoningen