Centerparcs - Bribus

Keukens voor vakantiehuizen van
Center Parcs 'Les Ardennes'


Op vakantiepark Center Parcs ‘Les Ardennes’ in Vielsalm (België) worden 350 vakantiehuizen gerenoveerd. In opdracht van Center Parcs voorziet De Arend de vakantiehuizen van een volledig nieuwe inrichting. Daar horen ook nieuwe keukens bij en daarom ging De Arend op zoek naar een partner voor het vervangingstraject van de keukens. Zo kwamen zij bij Bribus terecht. 

Dat Bribus jarenlange ervaring heeft met grote projecten bleek direct uit hun professionele werkwijze dat uitstekend past bij onze organisatie. We zitten op hetzelfde denkniveau.

De Arend

Centerparcs - Bribus
Centerparcs - Bribus

Klaar voor het hoogseizoen

Vanwege het hoogseizoen, renoveert De Arend in eerste instantie 177 vakantiehuizen. Dit komt neer op 6 à 7 huizen per dag. De overige vakantiehuizen staan in het najaar op de planning. De inrichting van de vakantiehuizen gaat volledig op de schop. Van bed tot bankstel en van badkamer tot keuken, alles wordt vernieuwd. 

Verschillende modelwoningen 

Investeerders hebben de mogelijkheid om de huizen te kopen en vervolgens te verhuren als vakantiehuizen. In het park zijn tijdelijke modelwoningen ingericht zodat investeerders direct een beeld kunnen krijgen van de bouwplannen. Er zijn ongeveer 20 woningtypes waar Bribus verschillende keukenopstellingen voor levert en monteert. De keukens zijn ook in de showroom van Bribus te bezichtigen.

Professionele werkwijze

Al sinds de start van hun samenwerking hebben De Arend en Bribus aan één woord genoeg. Er was voor De Arend dan ook geen twijfel om bij deze renovatie voor de keukens van Bribus te kiezen. “Dat Bribus jarenlange ervaring heeft met grote projecten bleek direct uit hun professionele werkwijze en dat past uitstekend bij onze organisatie. We zitten op hetzelfde denkniveau en werken oplossingsgericht. In het volledige verbouwingstraject kunnen wij op de meedenkkracht van Bribus rekenen”, aldus Sven Roelfs, Project Manager bij De Arend. 

Doelgroep
Recreatie sector,