Woontoren-Aquaverde - Amvest - Bribus

uniek en uitdagend project:
Woontoren Aquaverde in Haarlem

Op een prachtige locatie in Haarlem staat woontoren Aquaverde, een nieuwbouwproject van institutionele belegger Amvest. De hoogste woontoren in de gevarieerde woonwijk Land in Zicht trekt bij aankomst direct de aandacht. Onlangs kocht Amvest dit nieuwbouwproject van woningcorporatie Elan Wonen, met als doel om meer middeldure huurwoningen in de omgeving van Haarlem te kunnen realiseren. 

In een tijdsbestek van slechts drie maanden werden luxe en moderne keukens van Bribus geplaatst en ondertussen zijn de eerste bewoners in de appartementen getrokken.

Amvest

Woontoren-Aquaverde - Amvest - Bribus
Woontoren-Aquaverde Amvest - Bribus
Woontoren-Aquaverde - Amvest - Bribus

Unieke uitdaging

Aquaverde was voor Bribus een uniek project. Amvest kocht de woontoren in een laat bouwstadium, waardoor de keukenruimtes al waren voorzien van technisch aansluitpunten, welke niet waren afgestemd op de keukens van Bribus. In opdracht van Amvest coördineerde Bribus het hele traject rondom de keukenplaatsing. Het doel
tijdens het inmeten van de keukens was om zoveel mogelijk van de bestaande aansluitpunten te behouden. Daar waar dit onmogelijk bleek heeft Bribus technische  aanpassingen uitgevoerd.

Optimaal rendement

“Het is voor Amvest belangrijk om zo snel mogelijk te starten met de verhuur, wat ten gunste komt van het rendement. In een tijdsbestek van slechts drie maanden werden luxe en moderne keukens van Bribus geplaatst en ondertussen zijn de eerste bewoners in de appartementen getrokken. Door snel te schakelen, flexibel om te gaan met ad hoc beslissingen en goede afspraken met alle partijen konden wij zeer snel woningen verhuren”, aldus Wimar Zurlohe (Technisch Manager bij Amvest). 

Doelgroep
, Vrije sector huur