Willemspoort in Den Bosch

Woontorens met 127 appartementen
Willemspoort in Den Bosch

In Den Bosch, iets buiten het centrum, verrezen de afgelopen jaren twee prachtige woontorens met in totaal 127 appartementen. Vastgoedbelegger Syntrus Achmea schakelde Bribus in voor het leveren en plaatsen van de keukens.

Het is een rustig ogende, witte keuken die vaak wordt gekozen. Omdat ‘ie bij eigenlijk iedereen in de smaak valt en over tien jaar nog steeds mooi is.

Toin van Kampen, bewoner appartement Willemspoort in Den Bosch

Willemspoort in Den Bosch
Willemspoort in Den Bosch
Willemspoort in Den Bosch
Willemspoort in Den Bosch

Toin van Kampen huurt sinds kort een gloednieuw appartement in één van de woontorens. En hij is maar wát blij met zijn nieuwe Bribus. “Deze keuken is in elk appartement geplaatst; bewoners hadden geen inspraak. Maar dat vind ik geen enkel probleem. Sterker nog: ik had ‘m zelf precies zo uitgezocht. Ik vind hem erg mooi en gebruik ‘m met veel plezier.” Ardie de Bruijn, projectleider bij Bribus, vindt dit leuk om te horen: “Dat is ook precies de bedoeling! Het is een rustig ogende, witte keuken die vaak wordt gekozen. Omdat ‘ie bij eigenlijk iedereen in de smaak valt en over tien jaar nog steeds mooi is. Een goede investering dus.” Toin van Kampen, bewoner appartement Willemspoort in Den Bosch: “Ik had deze keuken precies zo uitgezocht” Woontorens Willemspoort te Den Bosch.

Begeleiding

“Onze accountmanager regelt alles rond de opdracht van de keukens. Ik zorg voor de begeleiding daarna, zodat alles volgens afspraak gebeurt”, vervolgt Ardie de Bruijn. “Zo heb ik met de bouwer heldere afspraken gemaakt over de werkvolgorde. Wij wilden graag de keuken plaatsen vóór de tegelzetter zou komen. Nu ligt de ondergrens van de tegels mooi óp het blad in plaats van ertegenaan. Dat ziet er strak uit. Door op deze details te letten, komt alles er wat netter uit te zien en daar heeft iedereen profijt van. Ook hebben we de diefstalgevoelige apparaten pas vlak voor de oplevering gemonteerd. Door voor en tijdens de bouw dit soort details met de bouwer te bespreken, sluiten de werkzaamheden van de verschillende partijen goed op elkaar aan en verloopt alles vlekkeloos. Met als resultaat: minder faalkosten. Iedereen kan wel concurreren op prijs, bij Bribus leveren we graag meerwaarde door extra service. Zo dragen we ons steentje bij aan een perfect eindresultaat.”

Zeldzaam soepel

Toin van Kampen beaamt dat alles keurig is verlopen: “Op de geplande opleveringsdatum was ook echt alles klaar en spic en span. Ik heb zelf jarenlang bij een woningcorporatie gewerkt en heb gezien dat het vaak anders gaat: partijen die elkaar in de weg lopen, nieuw geplaatste keukens die door toedoen van medewerkers van andere partijen beschadigd raken, noem maar op. Hier ging het soepel. Ardie kwam na de oplevering controleren of alles inderdaad goed was geleverd en netjes geplaatst. Goede service. Zo hoort het!”

Doelgroep
, Vrije sector huur