Bribus keuken

Wat is de
levertijd van een keuken?

Bribus is de keukenspecialist voor de zakelijke markt. Wij leveren keukens aan vastgoedbeheerders, vakantieparken, zorginstellingen en meer. U kunt terecht voor een serie keukens, voor nieuwbouw of renovatie, maar ook voor het vervangen van één keuken. Bribus helpt u graag. Benieuwd naar de levertijd van een Bribus keuken? Lees snel verder. 

Volledig ingericht keuken

Onze werkwijze
Uw voordelen

 • Kwaliteitsborging

  Kwaliteitsborging

 • Ketensamenwerking

  Ketensamenwerking

 • Meedenkkracht

  Meedenkkracht

 • Milieuvriendelijk en Vooruitstrevend

  Duurzaam

PRODUCTIEPROCES IN
Eigen beheer

Bribus ontzorgt u graag gedurende het hele traject: van advies en ontwerp tot en met service en onderhoudswerkzaamheden. Als keukenspecialist met meer dan 90 jaar ervaring en een uitgebreid dienstenpakket helpen wij u graag. Laat ons met u meedenken, de keuken opmeten, intekenen en monteren. De Bribus keukens worden geproduceerd in onze eigen fabriek in Dinxperlo. Hierdoor houden we de kwaliteit en mogelijkheden in eigen hand.

Machine om keuken te produceren binnen levertijd
Keuken klaar voor levering

De levertijd
Van een keuken

Door ons moderne machinepark en de investeringen in automatisering heeft Bribus de levertijd van een keuken aanzienlijk verkort. Uiteraard is het productieproces van verschillende keukens niet altijd hetzelfde en daarmee de levertijd ook niet. Vraag daarom gerust naar de levertijd van een specifieke keuken. De levertijd van een Bribus-keuken is al vanaf 4 weken.

Lees onze referenties

NA DE LEVERING
Van een keuken

Naast advies en het inmeten van een keuken, verzorgen wij ook de keukenmontage en servicewerkzaamheden. Ons gespecialiseerde team van keukenmonteurs plaatst dagelijks keukens en/of voert servicewerkzaamheden uit. Maak gebruik van hun kennis en ervaring. Wij gaan pas weg als alles werkt en u tevreden bent.

Supermonteurs doen keukenmontage
Visualisatie online keukenconfigurator

INSPIRATIE OF PRIJSINDICATIE NODIG?
Snel, slim en gemakkelijk via onze online showroom

Het aanbod van Bribus is groot. Maakt dat het kiezen van de juiste keukens voor uw project lastig? Niet als het aan Bribus ligt. Speciaal voor u ontwikkelden we een online showroom. Een uitgebreide serie kwaliteitskeukens gemakkelijk en overzichtelijk door uzelf geselecteerd. Door ons gevisualiseerd en gecalculeerd. Compleet met specificaties en downloads zoals een hoge resolutie afbeelding, 3D-tekening, installatieadvies en bestektekst. Snel, slim en gemakkelijk!

Bekijk onze keukens