Werken bij
Bribus


Jouw talent tillen naar een
hoger niveau?

Dan zijn wij benieuwd naar jouw ambitie in de keukenbranche! Als collega bouw je mee aan de toekomst van Bribus, maar ook aan jouw toekomst. Investering in persoonlijke talentontwikkeling is bij Bribus dé sleutel. Ontwikkelen doe je het best in een comfortabele werkomgeving. Het liefst met fijne collega’s en als het kan ook nog met een beetje bewegingsvrijheid. En dáárvoor moet je bij Bribus zijn!

Werken bij Bribus
onze redenen

 • 160628_Bribus Logo_Rondje RGB

  100% pensioenpremie afdracht

 • 160628_Bribus Logo_Rondje RGB

  Gratis arbeidsvitaminen, zoals vers fruit

 • icoon-bribus-rondje

  Succesvolle groeiende organisatie

 • icoon-bribus-rondje

  Studie- en doorgroeikansen

 • icoon-bribus-rondje

  Filevrij bereikbare locatie vanaf Arnhem

De nieuwste vacatures

Accountmanager Vastgoedbeleggers en -beheerders

Ben je een geboren netwerker? En heb je ervaring in de commerciële buitendienst, bij voorkeur in de vastgoedbranche? Dan gaan we graag met je in gesprek! Als accountmanager vastgoedbeleggers en –beheerders ben je het aanspreekpunt voor relaties in de vastgoedmarkt. Je inventariseert de behoeften van klanten en vertaalt deze naar passende oplossingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van relaties in de vastgoedbranche. Je werkt zelfstandig, maar niet alleen. Daarom heb je dagelijks contact met accountmanagers en de afdeling Verkoop Binnendienst. Samen met je collega’s realiseer je de gestelde verkoopdoelstellingen en bewaak je lopende offertes en opdrachten.

Uitvoerder

Als uitvoerder (38,75 FT) ben je verantwoordelijk voor de organisatie en aansturing van collega’s en onderaannemers op werklocaties. Dit zijn zowel grootschalige projecten met 100+ keukens als unieke locaties waar 1 keuken geplaatst wordt. Je volgt en bewaakt de planning en het budget en stuurt deze bij waar nodig. Daarnaast zorg je er samen met de afdeling Planning voor dat alle materialen op tijd op de juiste plek aanwezig zijn. Als uitvoerder houd je toezicht op de veiligheid van de betrokkenen en naleving van de geldende regels en voorschriften. Je controleert de kwaliteit van zowel het product als het proces.

Planner Keukenmontage

Onze servicemonteurs snakken naar versterking van een Planner Keukenmontage (38.75 uur FT). Een aanwinst die hen blij maakt met een optimale werkvoorbereiding. En voor ze klaarstaat bij uitdagingen. Doe jij dat én draag je zorg voor het opzetten en bijhouden van de montageplanning? Dan is dit de uitdaging die jij zoekt! Lees snel verder en solliciteer.

Systeembeheerder

Als Systeembeheerder (38.75 uur FT) ben je verantwoordelijk voor het beheer van de ICT-omgeving van Bribus. Dit omvat werkplekapplicaties, softwaredistributie, beheer van de virtuele omgevingen en alle daaraan gerelateerde hardware. Je werkt op de ICT-afdeling. Op deze afdeling werk je samen met collega’s, die ieder hun eigen specialisme hebben, in de bestaande systemen. Daarnaast werk je ook regelmatig samen met ICT-specialisten van externe leveranciers, zowel voor het kantoor als voor de fabriek.

Bekijk alle vacatures

Bribus zoekt supermonteurs!

Onze Supermonteurs zoeken collega’s! Als Supermonteur doe je belangrijk werk. Jij maakt bewoners blij met onze mooie keukens. Een vak voor de toekomst! Wij zoeken ervaren vakmensen, maar ook jonge, enthousiaste aanpakkers die bij ons het vak willen leren. Ben of ken jij een Supermonteur? 

Bekijk de vacatures

Achter de schermen

Een passend
opleidingstraject

In welke functie je ook in dienst treedt, een goed begin is het halve werk. We geven jou ruim de tijd om te wennen aan Bribus en onze cultuur. We leren je alles over onze klanten, apparatuur, technieken en materiaalgebruik.

Meer weten?

Bribus Academy
Werken bij Bribus - Facebook

Jouw droomvacature op je tijdlijn?
Volg ons op Facebook

Bribus 'Werken bij' Facebook pagina

Neem een kijkje in
onze keuken

Bribus is sinds 1929 gevestigd in Dinxperlo, de Achterhoek. Met ruim 280 medewerkers verzorgen we de ontwikkeling, productie, plaatsing en nazorg van project- en inbouwkeukens. Met zijn allen leggen we de focus op optimale klanttevredenheid. Niet voor niets luidt onze visie: het creëren van waarde door het vervullen van behoefte.

Meer weten?

Neem een kijkje in onze keuken

Job Alert

Staat jouw droomvacature er niet tussen? Meld je aan voor de Job Alert.

img_jobalert

Disclaimer

Door je aan te melden voor een job alert ga je ermee akkoord dat wij je gegevens gedurende een jaar bewaren.