Werken bij
Bribus


Jouw talent tillen naar een
hoger niveau?

Dan zijn wij benieuwd naar jouw ambitie in de keukenbranche! Als collega bouw je mee aan de toekomst van Bribus, maar ook aan jouw toekomst. Investering in persoonlijke talentontwikkeling is bij Bribus dé sleutel. Ontwikkelen doe je het best in een comfortabele werkomgeving. Het liefst met fijne collega’s en als het kan ook nog met een beetje bewegingsvrijheid. En dáárvoor moet je bij Bribus zijn!

Werken bij Bribus
onze redenen

 • 160628_Bribus Logo_Rondje RGB

  100% pensioenpremie afdracht

 • 160628_Bribus Logo_Rondje RGB

  Gratis arbeidsvitaminen, zoals vers fruit

 • icoon-bribus-rondje

  Succesvolle groeiende organisatie

 • icoon-bribus-rondje

  Studie- en doorgroeikansen

 • icoon-bribus-rondje

  Filevrij bereikbare locatie vanaf Arnhem

De nieuwste vacatures

Accountmanager

Ben jij in de wieg gelegd voor commercie? Zie jij kansen waar anderen afhaken? Is business to business jouw ding? Weet jij hoe je makkelijk nieuwe relaties smeedt? Ben je bovendien woonachtig in Brabant of Limburg? Dan is dit de functie voor jou!

Medewerker Bedrijfsbureau

Wij zoeken een nieuwe collega voor ons bedrijfsbureau (38.75 uur FT). Heb jij een groot gevoel voor verantwoordelijkheid en een dienstverlenende instelling? En lijkt het jou een uitdaging om in het hart van onze organisatie te werken? Lees dan snel verder en solliciteer.

Machine Operator

Lukt het jou om onze computergestuurde machine optimaal te laten draaien? Durf jij zo verantwoordelijkheid te nemen voor de kwaliteit van onze keukenproducten? Dan ben jij de Machine Operator (38.75 uur) waarna wij snakken. Lees snel verder en solliciteer.

Planner Keukenmontage

Onze servicemonteurs snakken naar versterking van een Planner Keukenmontage (38.75 uur FT). Een aanwinst die hen blij maakt met een optimale werkvoorbereiding. En voor ze klaarstaat bij uitdagingen. Doe jij dat én draag je zorg voor het opzetten en bijhouden van de montageplanning? Dan is dit de uitdaging die jij zoekt! Lees snel verder en solliciteer.

Bekijk alle vacatures

Bribus zoekt supermonteurs!

Onze Supermonteurs zoeken collega’s! Als Supermonteur doe je belangrijk werk. Jij maakt bewoners blij met onze mooie keukens. Een vak voor de toekomst! Wij zoeken ervaren vakmensen, maar ook jonge, enthousiaste aanpakkers die bij ons het vak willen leren. Ben of ken jij een Supermonteur? 

Bekijk de vacatures

Bribus supermonteurs

Achter de schermen

Een passend
opleidingstraject

In welke functie je ook in dienst treedt, een goed begin is het halve werk. We geven jou ruim de tijd om te wennen aan Bribus en onze cultuur. We leren je alles over onze klanten, apparatuur, technieken en materiaalgebruik.

Meer weten?

Bribus Academy
Werken bij Bribus - Facebook

Jouw droomvacature op je tijdlijn?
Volg ons op Facebook

Bribus 'Werken bij' Facebook pagina

Neem een kijkje in
onze keuken

Bribus is sinds 1929 gevestigd in Dinxperlo, de Achterhoek. Met ruim 280 medewerkers verzorgen we de ontwikkeling, productie, plaatsing en nazorg van project- en inbouwkeukens. Met zijn allen leggen we de focus op optimale klanttevredenheid. Niet voor niets luidt onze visie: het creëren van waarde door het vervullen van behoefte.

Meer weten?

Neem een kijkje in onze keuken

Job Alert

Staat jouw droomvacature er niet tussen? Meld je aan voor de Job Alert.

img_jobalert

Disclaimer

Door je aan te melden voor een job alert ga je ermee akkoord dat wij je gegevens gedurende een jaar bewaren.