Werken bij
Bribus


Jouw talent tillen naar een
hoger niveau?

Dan zijn wij benieuwd naar jouw ambitie in de keukenbranche! Als collega bouw je mee aan de toekomst van Bribus, maar ook aan jouw toekomst. Investering in persoonlijke talentontwikkeling is bij Bribus dé sleutel. Ontwikkelen doe je het best in een comfortabele werkomgeving. Het liefst met fijne collega’s en als het kan ook nog met een beetje bewegingsvrijheid. En dáárvoor moet je bij Bribus zijn!

Werken bij Bribus
onze redenen

 • 160628_Bribus Logo_Rondje RGB

  100% pensioenpremie afdracht

 • 160628_Bribus Logo_Rondje RGB

  Gratis arbeidsvitaminen, zoals vers fruit

 • icoon-bribus-rondje

  Succesvolle groeiende organisatie

 • icoon-bribus-rondje

  Studie- en doorgroeikansen

 • icoon-bribus-rondje

  Filevrij bereikbare locatie vanaf Arnhem

De nieuwste vacatures

Productieleider

Ben jij de motivator die ervoor zorgt dat de computergestuurde productielijnen optimaal blijft draaien? En wil je jezelf blijven ontwikkelen? Dan ben jij misschien onze nieuwe Productieleider! Lees snel verder en solliciteer.

Allround Productiemedewerker

Voer je graag verschillende assemblagewerkzaamheden uit? En wil je jezelf blijven ontwikkelen? Dan ben jij misschien onze nieuwe Allround Productiemedewerker! Lees snel verder en solliciteer.

Planner/werkvoorbereider

Zorg jij ervoor dat onze montageplanning soepel verloopt? En wil je jezelf blijven ontwikkelen? Dan ben jij misschien onze nieuwe Planner/Werkvoorbereider! Lees snel verder en solliciteer.

Vestigingsmanager Business Center Amsterdam

Werk je in een commerciële functie en ben je toe aan de volgende stap? Heb je strategisch inzicht en houd je van een uitdaging? En heb jij affiniteit met (af)bouw en interieur? Dan ben jij de Vestigingsmanager die we zoeken!

Bekijk alle vacatures

Kom bij Team Bribus!

 

Word jij de nieuwe machine operator, allround productiemedewerker of productieleider van Bribus? Of interesse in één van onze andere vacatures? Ontdek of Bribus bij jou past.

We nodigen je graag uit voor onze inloopavond op 8 december tussen 18.30 en 20.30 uur in onze fabriek in Dinxperlo. Hier ontmoet je de mensen van Team Bribus, krijg je een beeld van de werkzaamheden én antwoord op al je vragen. 

 

Ik wil meer weten!

Inloopavond Bribus 8 december
Bribus zoekt supermonteurs!

Onze Supermonteurs zoeken collega’s! Als Supermonteur doe je belangrijk werk. Jij maakt bewoners blij met onze mooie keukens. Een vak voor de toekomst! Wij zoeken ervaren vakmensen, maar ook jonge, enthousiaste aanpakkers die bij ons het vak willen leren. Ben of ken jij een Supermonteur? 

Bekijk de vacatures

Achter de schermen

Een passend
opleidingstraject

In welke functie je ook in dienst treedt, een goed begin is het halve werk. We geven jou ruim de tijd om te wennen aan Bribus en onze cultuur. We leren je alles over onze klanten, apparatuur, technieken en materiaalgebruik.

Meer weten?

Bribus Academy
Werken bij Bribus - Facebook

Jouw droomvacature op je tijdlijn?
Volg ons op Facebook

Bribus 'Werken bij' Facebook pagina

Neem een kijkje in
onze keuken

Bribus is sinds 1929 gevestigd in Dinxperlo, de Achterhoek. Met ruim 280 medewerkers verzorgen we de ontwikkeling, productie, plaatsing en nazorg van project- en inbouwkeukens. Met zijn allen leggen we de focus op optimale klanttevredenheid. Niet voor niets luidt onze visie: het creëren van waarde door het vervullen van behoefte.

Meer weten?

Neem een kijkje in onze keuken

Job Alert

Staat jouw droomvacature er niet tussen? Meld je aan voor de Job Alert.

img_jobalert

Disclaimer

Door je aan te melden voor een job alert ga je ermee akkoord dat wij je gegevens gedurende een jaar bewaren.