Raimond Albers

Keukenmonteur/Voorman
Denis Hulshorst

Je ziet overal prachtige projecten verrijzen, en dat de Bribus-keukens daar zo’n prominent onderdeel van uitmaken, is iets om trots op te zijn

Denis Hulshorst

Na 23 jaar als monteur te hebben gewerkt bij een bouwbedrijf dat ook keukens levert en monteert, was Denis bepaald geen nieuwkomer in ‘het vak’ toen hij in 2012 in dienst trad van Bribus. Toe aan een nieuwe uitdaging was hij snel rond met Bribus. Een bedrijf dat, zoals hij zelf zegt, “de formule goed in orde heeft”.

Wat trok jou destijds aan in Bribus?                  

Eigenlijk gewoon het totaalpakket. Bribus is voor mij geen onbekende en de ontwikkelingen die het bedrijf heeft doorgemaakt zijn indrukwekkend. In die vijf jaar dat ik er nu zit is het aantal werknemers verdubbeld. Hetzelfde geldt voor het aantal servicebussen waarmee ik en mijn collega’s door het land rijden. Ook is de onderlinge sfeer tussen collega’s, ook van andere afdelingen, erg prettig. Je loopt gemakkelijk bij mensen naar binnen als het nodig is.

Waar brengt Bribus jou als monteur zoal?

Door het hele land en dat maakt het extra interessant. Je ziet overal prachtige projecten verrijzen en dat de Bribus-keukens daar zo’n prominent onderdeel van uitmaken is iets om trots op te zijn. Momenteel merk ik dat Bribus Premium erg goed loopt, die keukens hebben we vaak in onze handen.

Waar is Bribus goed in, in jouw ogen?

Ik denk vooral de snelheid en manier van produceren. Dit is zeer efficiënt ingericht. Dat moet ook wel, in een concurrerende markt als de onze, maar dat vind ik wel écht een sterk punt. Daarnaast zie je dat Bribus grote projecten waarbij massaproductie komt kijken, goed aankan. Maar tegelijkertijd zie je dat we ook goed zijn in specialistische klussen, met veel variatie in de afmetingen van verschillende keukens binnen een project. Ook denk ik dat de monteurs van Bribus goed in staat zijn om mee te denken en ter plekke oplossingen aan te dragen. Natuurlijk allemaal in goed overleg met de klant en met onze collega’s van Bribus, maar toch, ik heb het idee dat dit zeer gewaardeerd wordt.

Wanneer ben je extra trots op jouw werk?

Als we de verwachtingen van een klant overtreffen. Recent leverden we nog een project op waarbij de opdrachtgever zich niet voor kon stellen dat we de opleverdag zouden halen. Die stond toch aangenaam verrast te kijken toen we – zelfs nog een dag eerder – alles spik en span opleverden. Dan zeggen we als team tegen elkaar “dat hebben we toch weer mooi voor elkaar gekregen”.

Ga terug

  • Eric Splitthoff

    Heftruckchauffeur