3 supermonteurs van Bribus

Wil jij een
kijkje achter de schermen?

Wil je weten hoe een werkdag er bij Bribus uitziet? Tijdens een rondleiding door de fabriek in Dinxperlo kom je er alles over te weten. Maak persoonlijk kennis met de gezichten achter Team Bribus en krijg een beeld van hun dagelijkse taken. Ook is het de unieke kans om al je vragen te stellen. Je krijgt letterlijk een kijkje achter de schermen. Ontdek of Bribus bij jou past. Zet de eerste stap en vraag nu een rondleiding aan.

De voordelen van werken bij Bribus

  • 160628_Bribus Logo_Rondje RGB

    36 vrije dagen

  • 160628_Bribus Logo_Rondje RGB

    100% pensioenpremie-afdracht

  • 160628_Bribus Logo_Rondje RGB

    Leuke collega's en een fijne werksfeer

Sinds ik bij Bribus werk vliegen de dagen voorbij. Het werk is leuk, je wordt écht gewaardeerd voor wat je doet en er zijn volop doorgroeimogelijkheden.

Medewerker
2 supermonteurs samen aan het werk

Ontdek
De wereld van Bribus

De rondleiding geeft je in ongeveer 1 uur een uniek beeld van de werkzaamheden en werksfeer bij Bribus. Wanneer je je aanmeldt voor deze ervaring, ontvang je binnen twee werkdagen een reactie met alle nodige details en bevestiging van je afspraak. Deze rondleidingen organiseren we op werkdagen en vinden plaats tijdens kantoortijden. Zodat je de echte dagelijkse gang van zaken ervaart. Dit is jouw kans om een kijkje achter de schermen te nemen, al je vragen te stellen en te ontdekken of Bribus past bij jou.

Gaaf om te werken voor een bedrijf dat zulke mooie producten maakt.

Showroom Dinxperlo

Meld je aan!

Akkoordverklaring