waarom bribus

Een goede vraag
Waarom Bribus?

Bij Bribus vinden we een goede balans tussen werk en privé belangrijk. Daarom hebben we naast een prima salaris en arbeidsvoorwaarden ook 36 vrije dagen op voltijdbasis. Om ons werk zo goed mogelijk te kunnen doen gebruiken we het beste materieel, zoals professioneel gereedschap, laptops en tablets. Door oog voor elkaar te hebben zorgen we voor veiligheid op de werkvloer. Je krijgt bij ons volop ruimte om jezelf te ontwikkelen, op professioneel én persoonlijk gebied. We bieden je trainingen en opleidingen en stimuleren een gezonde levensstijl op de werkvloer, bijvoorbeeld met gratis vers fruit uit onze automaten.

Bij Team Bribus krijg je:

 • 160628_Bribus Logo_Rondje RGB

  Filevrije locatie met eigen parkeergarage

 • 160628_Bribus Logo_Rondje RGB

  Gratis vers fruit uit onze automaten

 • 160628_Bribus Logo_Rondje RGB

  Volop ontwikkelingsmogelijkheden en doorgroeikansen

 • 160628_Bribus Logo_Rondje RGB

  Een prima salaris en 36 vrije dagen

 • 160628_Bribus Logo_Rondje RGB

  Leuke collega's en een fijne werksfeer

 • 160628_Bribus Logo_Rondje RGB

  100% pensioenpremie-afdracht

Dat ik de mogelijkheid zou krijgen om na enige tijd als accountmanager aan de slag te gaan, was een plan dat ik op voorhand al met Bribus besproken had. Dit kwam in mijn eerste sollicitatiegesprek bij Bribus al aan bod.

Thijs van Westerop
Accountmanager

In het sollicitatieproces besteden we juist aandacht aan jou. Wie ben je? Wat wil je bereiken? We vertellen graag meer over ons sollicitatieproces, zodat jij ook weet wat je kunt verwachten.

Ons sollicitatieproces

Thijs van Westerop - Accountmanager
Wilco Schigt - Machine operator

Hier gebeurt het voor mensen die van de maakindustrie houden en die daarin willen meegroeien. Hightech en daardoor zó interessant.

Wilco Schigt
Machine operator

Hier gebeurt het... dat gaat natuurlijk over onze locatie. Een modern pand, met een gunstige ligging ten opzichte van Duitsland aan de ene kant en Arnhem/Utrecht aan de andere kant.

Onze locatie

De term leeromgeving is hier wel op z’n plek. We zijn een bedrijf met kans op ontwikkeling. Je ‘bouwt’ niet alleen aan een mooi product, maar ook aan je eigen carrière.

Martijn Groot Wassink
Hoofd Verkoopbinnendienst

Ons opleidingstraject biedt onze werknemers ruimte en kansen om carrière te maken en persoonlijke ontwikkelingen na te streven. Bij Bribus kun je zelf de lat hoger leggen en hoef je nooit stil te staan.

Trainingen en opleidingen

Martijn Groot Wassink - Hoofd Verkoopbinnendienst