Zorgkeukens

De totaaloplossing
Voor zorgkeukens

Sommige keukens moeten aan andere eisen voldoen dan andere. Dat is het geval bij een keuken in de zorginstelling. Deze moeten zowel op esthetisch als ergonomisch vlak precies aansluiten op de behoeften en mogelijkheden van de gebruikers, bijvoorbeeld 55-plussers, rolstoelgebruikers of senioren met een vorm van dementie. Bij Bribus hebben we daar de nodige ervaring mee. Met onze keukenoplossingen voor zorgkeukens bieden we precies datgene wat zorgorganisaties en bewoners nodig hebben. Oplossingen voor een keuken in een verzorgingstehuis die passen binnen de mogelijkheden en budgetten van ieder project. Geen gedoe dankzij onze hoge kwaliteit, correcte oplevering en altijd perfecte service. Wij zorgen voor die zorgkeukens!

Een stijlvolle keuken
Voor in uw zorginstelling

Wij hebben een uitgebreide serie zorgkeukens die voor iedere zorginstelling en situatie een geschikte oplossing biedt. Met onze eigentijdse keukenstijlen en het brede scala aan fronten, kleuren, handgrepen en apparatuur, is er altijd een keukenoplossing die past bij uw verzorgingshuis. Wij kunnen de keuken zelfs op maat maken, zodat deze precies aan uw wensen voldoet. Dit betekent dat zowel u als de eindgebruikers tevreden zullen zijn. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk onze zorgkeukens

Onze werkwijze
Uw voordelen

 • Kwaliteitsborging

  Kwaliteitsborging

 • Ketensamenwerking

  Ketensamenwerking

 • Meedenkkracht

  Meedenkkracht

 • Milieuvriendelijk en Vooruitstrevend

  Duurzaam

Ons stappenplan voor zorgkeukens
Efficiënt en kostenbesparend

Laat de coördinatie van uw keukentraject maar aan Bribus over. Onze vaste ploeg ervaren specialisten weet als geen ander hoe het complete proces rond een nieuwe keuken in een zorginstelling in goede banen moet worden geleid. Wij zijn gericht op oplossingen en zorgen voor een efficiënte aanpak om de kosten voor u zo laag mogelijk te houden. Wilt u ook efficiënt werken en kosten besparen?

Neem contact op voor uw stappenplan

Zorgkeukens_Bribus

Ontvang een prijsindicatie 
Voor uw zorgkeuken

Het aanbod van Bribus is groot. Maakt dat het kiezen van de juiste keukens voor uw project lastig? Niet als het aan Bribus ligt. Speciaal voor u ontwikkelden we een online showroom. Een uitgebreide serie kwaliteitskeukens gemakkelijk en overzichtelijk door uzelf geselecteerd. Door ons gevisualiseerd en gecalculeerd. Compleet met specificaties en downloads zoals een hoge resolutie afbeelding, 3D-tekening, installatieadvies en bestektekst. Snel, slim en gemakkelijk!

Bekijk onze zorgkeukens

Maatwerk zorgkeukens
Voor zorginstelling Elver

Bij de Achterhoekse zorginstelling Elver werken ze volop aan de toekomst. In de komende jaren worden de meeste woonlocaties vervangen door nieuwbouw. Elver biedt zorg aan mensen met een licht verstandelijke tot zeer ernstige beperking, al dan niet in combinatie met een complexe zorgvraag. De zorginstelling streeft ernaar om deze doelgroep zo ‘gewoon’ mogelijk te laten wonen. Voor de keukeninrichting viel de keuze op keukenleverancier Bribus en hun nieuwe multiplexprogramma: Robuust.

Bekijk deze referentie

Zorgkeukens_Elver
Zorgkeukens

Zorgkeukens
Met het beste rendement

In de vastgoedsector is een strakke planning van groot belang. Bribus weet als geen ander hoe het proces rond het plaatsen van een keuken in een zorginstelling of verzorgingshuis in goede banen moet worden geleid. Laat de coördinatie van het gehele traject maar aan Bribus over. Wij coordineren het hele proces om het hoogste rendement te behalen. Door efficient en oplossingsgericht te werken, kunt u snel van start met verhuur en bespaart u kosten. Wilt u ook efficiënt werken en kosten besparen?

Neem contact op voor uw stappenplan

Maatschappelijk verantwoord
Voor een verzorgingshuis 

Als het gaat om keukens in zorginstellingen en verzorgingshuizen, is duurzaamheid een belangrijk thema. Bribus begrijpt dat als geen ander en biedt daarom een uitgebreid assortiment aan duurzame keukens voor de zorgsector. Onze zorgkeukens zijn speciaal ontworpen om aan de eisen van zorginstellingen en verzorgingshuizen te voldoen. Zo zijn ze niet alleen ergonomisch en veilig, maar ook duurzaam en milieuvriendelijk. We letten bijvoorbeeld op het energieverbruik van keukenapparatuur en materiaalkeuze van de keukenonderdelen. Zo maken wij gebruik van duurzame materialen als FSC-gecertificeerd hout en gerecyclede kunststoffen. Ook zijn onze keukens modulair opgebouwd, waardoor onderdelen eenvoudig vervangen kunnen worden en de levensduur van de keuken verlengd wordt. Dit alles draagt bij aan een verantwoorde en duurzame keuze voor uw zorginstelling of verzorgingshuis.

Bekijk al onze MVO-inspanningen

Zorgkeukens_Bribus
Zorgkeuken

Speciaal geselecteerd assortiment
Voor de zorgsector

We hebben met zorg en aandacht een speciale selectie van producten samengesteld die aansluiten op de behoeften van de zorgsector. Deze gekozen producten zijn gebaseerd op ons uitgebreide assortiment. 

Bekijk het assortiment voor de zorg