Zoutkeetsgracht - Bribus

Luxe appartementen aan de
Amsterdamse gracht


De vraag naar short stay appartementen in Nederland is groeiende. Vooral in de grote steden is er een tendens gaande. Expats van over de hele wereld verblijven steeds vaker voor zakelijke doeleinden in steden als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Eindhoven voor middellange termijn.

Bribus heeft in nauw overleg met de ontwikkelaar en gebruiker van het pand de keukens geleverd en gemonteerd. ​

Yays

Zoutkeetsgracht - Bribus
v

Keukens voorzien van alle gemakken 

De short stay appartementen worden vaak bovengemiddeld luxe uitgerust. Ook de keuken wordt van alle gemakken voorzien. Degelijk, modern maar vooral praktisch ingericht in vaak kleine ruimtes. Door jarenlange ervaring is Bribus specialist geworden in het ontwerpen, leveren en monteren van keukens voor soortgelijke projecten. 

Zoutkeetsgracht in Amsterdam

Op één van de mooiste locaties van Amsterdam is onlangs door initiatiefnemer Yays het shortstay complex Zoutkeetsgracht in gebruik genomen. Dit complex bestaat uit 32 appartementen in drie voormalige pakhuizen genaamd ‘De Zoutvaten’. De pakhuizen zijn na de Gouden Eeuw gebouwd en lenen zich perfect voor industriële loft appartementen aan het water. Bribus heeft in nauw overleg met de ontwikkelaar en gebruiker van het pand de keukens geleverd en gemonteerd.

Doelgroep
Recreatie sector,