Bribus op de BouwBeurs 2013, groot succes!

28-02-2013
Bribus op de BouwBeurs 2013, groot succes!

Alle belangstellenden die ons een bezoek brachten tijdens de Bouwbeurs 2013 willen we hartelijk bedanken voor het bezoek. Mede dankzij u was het voor Bribus een groot succes!

Samen met SieMatic presenteerden we ons in een stand van maar liefst 345 m2. Waar we met vastgoedontwikkelaars, medewerkers van woningcorporaties, aannemers en keukendealers onder het genot van een hapje en drankje met elkaar van gedachten hebben gewisseld over de woningmarkt en de rol van keukens hierin.

We toonden onze gloednieuwe Bribus Eco-lijn, onze service en diensten van Bribus Extra, de vernieuwde keukenplanner, maar ook het nieuwe renovatieprogramma en de extra snelle leveringsmogelijkheden van keukens.
 
Lancering Bribus Eco, onze duurzaamste keuken ooit!
 
Onze Bribus Ecolijn bestaat uit oersterke, maar lichtgewicht keukens die zijn gemaakt van onder meer vezels van ecologisch verbouwde, snelgroeiende eenjarige gewassen als mais en riet. Bribus is de enige fabrikant die een dergelijke duurzame keuken exclusief op de Nederlandse markt brengt. Onze duurzaamste keuken ooit is vanaf juli 2013 verkrijgbaar in zeven aantrekkelijke kleuren.

Ga terug naar het nieuwsoverzicht