Stage lopen bij Bribus

Ontwikkel jezelf bij Bribus 
Onze stages

Op zoek naar een uitdagende stage, traineeship of afstudeeropdracht? Bijvoorbeeld in de richting techniek, ICT, financieel, personeel en organisatie of bestuurskunde? Als stagiair bij Bribus heb je verschillende mogelijkheden om invulling te geven aan je stage. Van een afstudeer- en meeloopstage tot een beroepsbegeleidende leerweg (BBL) of beroepsopleidende leerweg (BOL).

Werken bij Bribus
Onze redenen

Informele werksfeer en flexibiliteit

nov 29, 2017, 14:28
Innovatiehub  InnoDinx - Stage lopen bij Bribus

Stage bij Bribus
De ideale leerplek

De variatie in afdelingen en functies bij Bribus brengt een breed scala stageplekken met zich mee. Van productie tot commercie en van administratie tot systeembeheer. Als bedrijf dat midden in de samenleving staat, kijken we ook nadrukkelijk om ons heen om jou de ideale leerplek te geven.

Daarom is Bribus onderdeel van Innovatiehub InnoDinx. Dit is een samenwerkingsverband tussen vier bedrijven uit Dinxperlo. Vanuit deze hub begeleidt een hubmanager jou als stagiair. Hij is jouw persoonlijke klankbord. Van hem krijg je advies bij het opstellen van stageverslagen en adviesrapporten.

Oók organiseert de hubmanager voor jou een aantal keer per jaar bijeenkomsten. Op deze meetings ontmoet je stagiairs van de vier aangesloten bedrijven. Jullie nemen dan een kijkje bij elkaars stagebedrijven. Het ideale moment voor jou om waardevolle ervaringen uit te wisselen.

Kortom, de hubmanager van InnoDinx is er speciaal voor jou als stagiair. Hij vormt een mooie aanvulling op jouw interne stagebegeleider bij Bribus.

Geen passende stage gevonden?
Open sollicitatie

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die –net als wij- een passie voor keukens hebben! Wat maakt jou enthousiast? Laat het ons weten in een open sollicitatie.

Solliciteer direct

Open sollicitatie
Werken bij Bribus - Facebook

Jouw droomvacature op je tijdlijn?
Volg ons op Facebook

Bribus 'Werken bij' Facebook pagina