Bribus - Keuken vervangen

Voor elk project
Een keukenrenovatie op maat

Om de kwaliteit van een keuken op peil te houden, is periodiek onderhoud nodig. Dit geldt in het bijzonder voor sociale huurwoningen. Het renoveren van keukens kan variëren van kleinschalig onderhoud tot een complete keukenrenovatie. Bribus heeft veel ervaring met zowel klein- als grootschalige keukenrenovatieprojecten, waarbij meerdere keukens tegelijkertijd vervangen moeten worden. Tot grote aantallen aan toe dus! Wij verzorgen desgewenst een maatwerktraject, dat begint met het bespreken van de individuele wensen en eindigt met de daadwerkelijke keukenrenovatiewerkzaamheden. In onze maatwerkformule ligt de focus op slimmer werken én kosten besparen. Zo pofiteert u van het meest gunstige resultaat. En de bewoners? Die kunnen weer jaren vooruit met hun gerenoveerde keuken! 

Een keuken van Bribus
Past altijd

Een kwaliteitskeuken die tóch betaalbaar is? Dat kan! Bribus beschikt over een uitgebreide serie kwaliteitskeukens. Voor ieder budget bereikbaar en indien gewenst volledig aanpasbaar. Met onze eigentijdse keukenstijlen, het brede scala aan fronten, kleuren, handgrepen en apparatuur leveren we altijd passende keukenoplossingen voor uw renovatieproject. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk onze keukens

Onze werkwijze
uw voordelen

 • Kwaliteitsborging

  Kwaliteitsborging

 • Ketensamenwerking

  Ketensamenwerking

 • Meedenkkracht

  Meedenkkracht

 • Milieuvriendelijk en Vooruitstrevend

  Duurzaam

Slimmer werken én kosten besparen
Onze maatwerkformule

We adviseren huurders en kopers, verzorgen de keukenopname aan huis, tekenen de nieuwe keuken én regelen de volledige montage. Dat is onze maatwerkformule. Iedereen werkt in hetzelfde ordersysteem. Dit scheelt tijd, geld én fouten. Ook houden we alles overzichtelijk en in één hand, terwijl u op ieder moment mee kunt kijken hoe een keuzetraject ervoor staat. Benieuwd wat voor een resultaat dit voor u kan opleveren?

Neem contact op voor uw stappenplan

Bribus B
Vervanging van 280 keukens Referentieproject Mooiland

Vervanging van 280 keukens
Referentieproject Mooiland

Woningcorporatie Mooiland beheert ruim 26.000 sociale huurwoningen in 127 Nederlandse gemeenten. Veel van deze woningen zijn toe aan een nieuwe keuken. Bribus verzorgt de volledige gang van zaken in dit project: van het inmeten van de bestaande keukens en het bespreken van de wensen van de bewoners tot en met het leiding- en tegelwerk en het plaatsen van de nieuwe keukens. Een mooie samenwerking, die steeds efficiënter wordt

Bekijk deze referentie

Maatschappelijk verantwoord
Daadkrachtig Bribus

Bribus neemt verantwoordelijkheid voor een beter milieu en voelt zich betrokken bij de maatschappij. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zit verweven in onze dagelijkse bezigheden en processen. Dat varieert van kleine aanpassingen in het dagelijkse handelen tot aan het doen van grote investeringen. Een continu proces om zorg te dragen voor een leefbare wereld voor vandaag en morgen.

Bekijk onze MVO-inspanningen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen