Accountmanagers Pieter, Richard en Thies

Accountmanager Vastgoedbeleggers
Pieter Hartman

Klanten uit de Randstad, ontvang ik graag in het Business Center Amsterdam

Pieter Hartman

Pieter is Accountmanager Vastgoedbeleggers bij Bribus. In deze functie is Pieter verantwoordelijk voor uiteenlopende projecten. Van kleiner renovatiewerk tot grootschalige transformatie- en nieuwbouwprojecten. Daar vertelt hij jullie graag meer over. 

Vastgoedbeleggers gaan voor Bribus

"Als accountmanager vastgoedbeleggers heb ik contact met institutionele en private beleggers, adviesbureaus en beheerders van vastgoed." De doelgroep vastgoedbeleggers zijn investeerders. "Zij kiezen voor een partij als Bribus omdat wij kwaliteitskeukens leveren met gedegen apparatuur en laag zijn in onderhoudskosten.“

In de buurt met onze vestiging in Amsterdam 

“Projecten draaien we door het hele land. De kern van mijn werkgebied ligt in de Randstad. Daar zijn veel investeringen. Vanwege de locatie nodig ik veel klanten uit in het Business Center Amsterdam, om daar keukenkeuzes te maken of offertes door te spreken.”

Een hogere huuropbrengst én meer woongenot

“Als een klant voor Bribus kiest, hebben we ook een adviserende rol. We kijken bijvoorbeeld naar het WWS-huurpuntensysteem. Zodat de keukens ook voldoen aan dit puntenstelsel.” Meer huurpunten resulteren voor de verhuurder in een hogere huuropbrengst en voor de huurder in meer woongenot.

Benieuwd wat Bribus voor u of uw project kan betekenen? Ik ontvang u graag in het Business Center Amsterdam.

Ga terug

  • Thies Post

    Accountmanager

  • Thijs van Westerop

    Accountmanager

  • Martijn Groot Wassink

    Hoofd Verkoop Binnendienst