keukenmonteur Amsterdam

Werk-/denkniveau

mbo

Standplaats

Amsterdam

Benodigde werkervaring

0-5 jaar

Uren per week

38,75

DIT MAG JE DOEN

Als keukenmonteur ben je onderweg in de regio Amsterdam. Je monteert samen met ervaren collega's de mooiste keukens met het beste gereedschap. Jij gaat in je werk voor kwaliteit en maximaal resultaat. Je werkt goed samen, maar je staat ook zelfstandig sterk in je (werk)schoenen. Je kunt technische tekeningen lezen, hebt ruimtelijk inzicht en beschikt over een goed inschattingsvermogen.

dIT VRAGEN WIJ

  • Bij voorkeur ervaring in (keuken)montage, maar starters zijn ook van harte welkom om te solliciteren
  • Secuur, gestructureerd en oplossingsgericht
  • Goede vakkennis en -inzicht
  • Zelfstandig en teamplayer

DIT KRIJG JE

Een superbaan waarin jij écht gewaardeerd wordt! Een baan met doorgroeimogelijkheden tot servicemonteur of voorman en een uitstekend salaris. Werken bij Bribus betekent fijne werktijden, een hecht superteam, 36 vakantiedagen en een pensioenregeling. En niet te vergeten een werkbus, volgeladen met een mobiele telefoon,  een iPad, een goed werkkledingpakket en Festool gereedschap! 

OOK DIT KRIJG JE

  • 100% pensioenpremie afdracht
  • Informele organisatie

SOLLICITEER DIRECT

Ben jij de Keukenmonteur die wij niet mogen mislopen? Wij zijn benieuwd waarom! Stuur je sollicitatie direct via deze pagina óf mail je motivatie naar  hr@bribus.nl. Nog vragen? Neem gerust contact op met Jeroen Bluiminck, Manager HR, via +31 (0) 315 65 71 74.

Afbeelding 5
Afbeelding 3
Afbeelding 1
keukenmonteur Rotterdam
Afbeelding 4