Header

Profiteer van

het bribus effect


In ons magazine ‘Het Effect’ (voorheen 'Het Rendement' en 'Het Resultaat') vertellen we u meer over de werkwijze van Bribus en hoe deze in de praktijk uitpakt. Daarnaast informeren we u over de laatste ontwikkelingen bij Bribus, de nieuwste productinnovaties en bijzondere samenwerkingen. Het Effect biedt u een fraai vormgegeven en transparante inkijk in Bribus. Hieronder lichten we aantal onderwerpen uit waarover u in de meest recente uitgave meer leest. Een exemplaar van Het Effect vraagt u vervolgens eenvoudig aan en is tevens online te bekijken.

Onze werkwijze

Uw voordelen


 • Bribus meedenkkracht

  Meedenkkracht

 • Bribus samenwerken in de keten

  Ketensamenwerking

 • Bribus kwaliteitsborging

  Kwaliteitsborging

 • Bribus Milieuvriendelijk en vooruitstrevend

  Duurzaam

De circulaire keuken

een indianenverhaal?


Onze directeur Wim Diersen deelt zijn fascinatie en bewondering voor de ‘North American Natives’. Waar komt die bewondering vandaan en wat is de link met de circulaire keuken die Bribus samen met de TU Delft ontwikkelt? Hij staat er uitgebreid bij stil in Het Effect.
Wim Diersen vertelt over de ontwikkeling van de circulaire keuken van Bribus

Renoveren

op z'n rotterdams


Hoe sluit je meerdere flats uit de jaren zestig volledig af van het gas? En hoe benut je vervolgens restwarmte van de Rotterdamse industrie als vervangende energiebron? Simpel, door te renoveren ‘op z’n Rotterdams’. Een mooi, inspirerend verhaal dat uiteraard de ruimte krijgt in Het Effect. 

Rotterdams renoveren

multiplex werkblad

falcwood


Eindelijk is daar een multiplex werkblad dat 40% lichter is zónder afbreuk te doen aan schroefvastheid, vochtbestendigheid en stabiliteit. Duurzaamheid en productontwikkeling komen fraai samen in een werkblad genaamd FalcWood. Waar dit product vandaan komt en wat voor u de voordelen zijn, leest u in het Effect. 

bribus-b-resultaatt

Offerte of prijsindicatie nodig?

Snel, slim en gemakkelijk via Studio B

 

Ontdek Studio B

Online inspiratieplatform

Studio b


Piet-Hein Kraakman, Bribus’ Commercieel Manager, vertelt in Het Effect meer over Studio B. Hij vertelt waarom u dankzij Studio B aan de voorkant — in de inspiratiefase — profiteert van de openheid en transparantie die dit platform biedt. 

Studio B
icon_magazines

Bekijk online:

Het Effect

Bekijk het magazine

Cover van magazine Het Effect

Het Effect

op uw zaak


 
Bel met Bribus

Heeft u een vraag of opmerking?

Contact opnemen

Bel (0315) 65 17 45 of ga naar onze contactpagina:

Naar contact