08-09-2011

Samenwerking SieMatic en Bribus officieel van start


Bij Bribus hebben we ambitie: we willen de beste keukenleverancier van Nederland zijn. Dit bereiken we door te denken vanuit onze klanten, in te spelen op hun wensen en hen zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen. Inclusief een compleet keuzepakket keukens, voor iedere doelgroep en van stijlvol basic tot luxe design. Dit laatste bieden we sinds kort aan, samen met SieMatic. Een stevige basis voor nieuw succes!

Bribus en SieMatic: samen sterk

De woningmarkt verandert. Er is steeds meer vraag naar een luxere afwerking van de woning – luxere keukens en badkamers. Dit geldt voor zowel huur- als koopwoningen. Als verhuurder of verkoper moet u zich dus steeds meer onderscheiden door kwaliteit, keuzemogelijkheden en een goede prijs. Daar werken wij graag aan mee. De beste keuze voor uw project. Dat is het doel van de samenwerking tussen Bribus en SieMatic. Wij bieden een totaaloplossing voor alle projecten in de zakelijke woningmarkt. SieMatic vertegenwoordigt natuurlijk de absolute top in keukendesign, terwijl Bribus sterk is in budgetkeukens. Met onze nieuwe Bribus Premium collectie richten we ons samen nu ook op het middensegment, met een compleet assortiment.

Gezamenlijke showroom

Tijdens de Bouwbeurs in februari kwam het idee voor een gezamenlijke showroom van SieMatic en Bribus voor het eerst ter sprake. Het idee: een complete keukenshowroom voor iedereen: van huurders van woningcorporaties tot mensen met een flink budget voor een nieuwe keuken. De inzet: keukens van SieMatic voor mensen die kiezen voor luxe en keukens van Bribus voor huurders van woningcorporaties en woningeigenaren die op zoek zijn naar een mooie keuken voor een betaalbare prijs. Met daar tussenin de keukenlijn Bribus Premium: mooie keukens die we samen maken met SieMatic. Voor een prijs die precies uitkomt tussen Bribus en SieMatic. Kortom: meer keuze dus, en toch maar één showroom. Met keukens voor iedere smaak. We bieden een overzichtelijk aanbod met keukens voor verschillende budgetten én we verzorgen het complete ordertraject, de levering en montage.

Eerste partnerstudio een feit

De drie keukenlijnen zijn sinds kort te bewonderen bij Imabo Nobel Streek in Lochem; de allereerste SieMatic-Bribus partnerstudio. En we zijn inmiddels in onderhandeling over meer van dit soort showrooms in het land. Ons doel? In iedere provincie een partnerstudio, zodat we heel Nederland optimaal van dienst kunnen zijn.

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die Bribus en SieMatic u kunnen bieden? Bel dan met één van onze accountmanagers. In een persoonlijk gesprek zetten we alle voordelen graag voor u op een rij en maken we een plan op maat.

Ons assortiment

Bribus
Bribus Premium
SieMatic collectie

Terug naar nieuwsoverzicht

U bevindt zich hier:

Blijf op de hoogte

Het laatste nieuws


Bribus blijft voortdurend innoveren. Met nieuwe producten en diensten, maar bijvoorbeeld ook met bijzondere samenwerkingsverbanden. We houden u hiervan graag op de hoogte. U vindt de laatste berichten over ontwikkelingen bij Bribus hier. Daarnaast houden we onze relaties op de hoogte via onze digitale mailing.

Bribus onderdeel geworden van de Nobia groep


13-7-2018 | Bribus is de afgelopen vijf jaar sterk gegroeid en ziet voldoende potentieel nog verder door te groeien. Aan de andere kant zien we een sterke concurrentie op ons afkomen. Om goed voorbereid te zijn op de toekomst heeft de directie besloten onderdeel te worden van de Nobia groep. Nobia AB is genoteerd aan de Nasdaq Stockholm en heeft per 13 juli 2018 de aandelen van Bribus overgenomen.

Lees meer

Studio B, vastgoed geselecteerd


4-6-2018 | Centraal op PROVADA 2018 stond de vraag; ‘Hoe maakt u uw investering waardevol?’ Investeren betekent blijven vernieuwen. Wat gaat er vooraf aan innovatie en hoe blijft deze innovatie waardevol met het oog op veranderende trends. Geheel in het teken van dit thema hebben wij Studio B gelanceerd.

Lees meer

Bribus en MVO


25-5-2018 | Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is voor Bribus een vanzelfsprekendheid. We deden al veel op dit gebied, voordat MVO echt op de agenda kwam in het bedrijfsleven. Op onze website zijn we daarom zo concreet mogelijk in de stappen die we hierin hebben gezet. Dat is absoluut geen borstklopperij, want we weten als geen ander dat we hiermee nog lang niet klaar zijn. ‘De markt’ wil weten wát we doen en hóe we dat doen. Gewoon, transparantie. Niet door allerlei keurmerken en certificaten overal op te plakken, maar door te laten zien wat daarachter zit. We vertellen daarom wat we doen, waarom we dat doen en we laten zien hoe we dat doen.

Lees meer

Samen voor een 9+


20-2-2018 | Bribus streeft naar hoge klanttevredenheid en een positieve beleving door zijn klanten. Zo streven wij naar een 9+ organisatie. Om sublieme klantervaringen te verwezenlijken voeren we een proactief intern beleid. Hiervoor hebben we onder andere het communicatieprotocol Bribus 9+ voor onze medewerkers geïntroduceerd. Een praktisch manifest en werkboek in één.

Lees meer

Project Skaeve Huse


9-1-2018 | In Overschie, Rotterdam, zijn elf zogenaamde ‘Skaeve Huse’ geopend. Woonunits die bedoeld zijn om veroorzakers van extreme woonoverlast, in een omgeving met een minimum aan prikkels, na verloop van tijd weer terug te laten keren in een reguliere woonwijk. Deze woonunits worden begeleid en verzorgd vanuit het CVD. Bewoners komen vrijwillig in dit project, na beoordeling door een selectiecommissie bestaande uit vertegenwoordigers van de gemeente Rotterdam, het CVD en Woonstad Rotterdam.

Lees meer

Bribus-keukens in een prachtig monumentaal pand


2-1-2018 | Deventer is rijk aan oude, karakteristieke panden. In veel gevallen gaat het zelfs om rijksmonumenten. Op het moment dat een dergelijk pand verbouwd moet worden, komt er het nodige specialisme om de hoek kijken.

Lees meer

Wij wensen u een fantastisch 2018!


14-12-2017 | Bij Bribus blikken we terug op een mooi jaar. 2017 heeft ons interessante samenwerkingen, prachtige projecten en veel nieuwe collega’s en productinnovaties gebracht. Dat alles maakt dat wij met veel optimisme uitkijken naar 2018. Samen met u maken we er weer een fantastisch jaar van!

Lees meer

Verstelbare keuken voor Antoni van Leeuwenhoek


16-11-2017 | Een huiselijke, praktische keuken waar (revaliderende) kankerpatiënten kunnen oefenen met huishoudelijke taken, om zo te laten zien wat zij juist wel of nog niet zo goed kunnen. Dat was de wens van het Antoni van Leeuwenhoek in Amsterdam. Bribus dacht graag mee.

Lees meer

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief

Het nieuws