01-11-2012

Woonbedrijf Ieder1 kiest voor Bribus


René van Delden is interim-directeur van Domined, het onderhoudsbedrijf van Woonbedrijf ieder1. Vanaf 1 januari a.s. gaat Domined op in de corporatie en wordt de afdeling onderhoud. “Samen verzorgen Woonbedrijf ieder1 en Domined het klantgericht onderhoud van onze huurwoningen”, vertelt René van Delden. “We hebben hiervoor een showroom in Deventer, met keukens, badkamers en toiletten. Ook kunnen huurders hier kiezen voor bijvoorbeeld een dakkapel, een andere trap of energiebesparende maatregelen zoals zonnepanelen.”

Systemen integreren

“Bribus biedt sowieso mooie oplossingen”, vult René van Delden aan. “De medewerkers denken met ons mee, ook als we bijvoorbeeld zelf een fout hebben gemaakt in het bestelproces. Er komt altijd snel een oplossing, zodat wij efficiënt kunnen werken. En vanaf volgend jaar wordt dat alleen maar beter: Bribus en Woonbedrijf ieder1 gaan dan beide over op SAP – speciale software voor bedrijven. Het is de bedoeling dat we dan onze systemen met elkaar integreren, waarbij we de keuzes van de huurders kunnen vastleggen en direct bij Bribus kunnen bestellen. Zo verloopt de samenwerking nog sneller en makkelijker!”

Goede samenwerking

André Jansen, projectleider van de showroom in Deventer, legt uit: “Sinds 2007 kunnen onze huurders kiezen uit keukens van Bribus. Dat bevalt heel goed: wij zijn blij met de kwaliteit en de levensduur van de keukens, de goede samenwerking en de leverbetrouwbaarheid. Bovendien hebben de huurders veel meer keuze. Hierdoor voelen zij zich echt serieus genomen, ze laten duidelijk merken dat ze dat op prijs stellen. En daar doen we het voor! Omdat onze eigen medewerkers het erg druk hebben, roepen we voor een nieuwbouwproject de hulp in van een keukenconsulent van Bribus. Hij verzorgt de keuzegesprekken met de toekomstige bewoners en het complete bestelproces. Een mooie, flexibele manier om het tijdelijke capaciteitstekort op te vangen.”

Terug naar nieuwsoverzicht

U bevindt zich hier:

Blijf op de hoogte

Het laatste nieuws


Bribus blijft voortdurend innoveren. Met nieuwe producten en diensten, maar bijvoorbeeld ook met bijzondere samenwerkingsverbanden. We houden u hiervan graag op de hoogte. U vindt de laatste berichten over ontwikkelingen bij Bribus hier. Daarnaast houden we onze relaties op de hoogte via onze digitale mailing.

Bribus onderdeel geworden van de Nobia groep


13-7-2018 | Bribus is de afgelopen vijf jaar sterk gegroeid en ziet voldoende potentieel nog verder door te groeien. Aan de andere kant zien we een sterke concurrentie op ons afkomen. Om goed voorbereid te zijn op de toekomst heeft de directie besloten onderdeel te worden van de Nobia groep. Nobia AB is genoteerd aan de Nasdaq Stockholm en heeft per 13 juli 2018 de aandelen van Bribus overgenomen.

Lees meer

Studio B, vastgoed geselecteerd


4-6-2018 | Centraal op PROVADA 2018 stond de vraag; ‘Hoe maakt u uw investering waardevol?’ Investeren betekent blijven vernieuwen. Wat gaat er vooraf aan innovatie en hoe blijft deze innovatie waardevol met het oog op veranderende trends. Geheel in het teken van dit thema hebben wij Studio B gelanceerd.

Lees meer

Bribus en MVO


25-5-2018 | Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is voor Bribus een vanzelfsprekendheid. We deden al veel op dit gebied, voordat MVO echt op de agenda kwam in het bedrijfsleven. Op onze website zijn we daarom zo concreet mogelijk in de stappen die we hierin hebben gezet. Dat is absoluut geen borstklopperij, want we weten als geen ander dat we hiermee nog lang niet klaar zijn. ‘De markt’ wil weten wát we doen en hóe we dat doen. Gewoon, transparantie. Niet door allerlei keurmerken en certificaten overal op te plakken, maar door te laten zien wat daarachter zit. We vertellen daarom wat we doen, waarom we dat doen en we laten zien hoe we dat doen.

Lees meer

Samen voor een 9+


20-2-2018 | Bribus streeft naar hoge klanttevredenheid en een positieve beleving door zijn klanten. Zo streven wij naar een 9+ organisatie. Om sublieme klantervaringen te verwezenlijken voeren we een proactief intern beleid. Hiervoor hebben we onder andere het communicatieprotocol Bribus 9+ voor onze medewerkers geïntroduceerd. Een praktisch manifest en werkboek in één.

Lees meer

Project Skaeve Huse


9-1-2018 | In Overschie, Rotterdam, zijn elf zogenaamde ‘Skaeve Huse’ geopend. Woonunits die bedoeld zijn om veroorzakers van extreme woonoverlast, in een omgeving met een minimum aan prikkels, na verloop van tijd weer terug te laten keren in een reguliere woonwijk. Deze woonunits worden begeleid en verzorgd vanuit het CVD. Bewoners komen vrijwillig in dit project, na beoordeling door een selectiecommissie bestaande uit vertegenwoordigers van de gemeente Rotterdam, het CVD en Woonstad Rotterdam.

Lees meer

Bribus-keukens in een prachtig monumentaal pand


2-1-2018 | Deventer is rijk aan oude, karakteristieke panden. In veel gevallen gaat het zelfs om rijksmonumenten. Op het moment dat een dergelijk pand verbouwd moet worden, komt er het nodige specialisme om de hoek kijken.

Lees meer

Wij wensen u een fantastisch 2018!


14-12-2017 | Bij Bribus blikken we terug op een mooi jaar. 2017 heeft ons interessante samenwerkingen, prachtige projecten en veel nieuwe collega’s en productinnovaties gebracht. Dat alles maakt dat wij met veel optimisme uitkijken naar 2018. Samen met u maken we er weer een fantastisch jaar van!

Lees meer

Verstelbare keuken voor Antoni van Leeuwenhoek


16-11-2017 | Een huiselijke, praktische keuken waar (revaliderende) kankerpatiënten kunnen oefenen met huishoudelijke taken, om zo te laten zien wat zij juist wel of nog niet zo goed kunnen. Dat was de wens van het Antoni van Leeuwenhoek in Amsterdam. Bribus dacht graag mee.

Lees meer

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief

Het nieuws