Al onze keukens zijn groen

08-07-2010

Al onze keukens zijn groen


Bij Bribus staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Het hout voor onze keukens is afkomstig uit verantwoord beheerde bossen. Maar we doen nog veel meer!

Bribus investeert graag in een wereld met toekomst. Niet voor niets zijn wij de enige Nederlandse keukenfabrikant met PEFC-certificaat.

Het Programme for the Endorsement of Forest Certification (PEFC) garandeert dat het hout voor onze keukens afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Het PEFC-certificaat voldoet aan de strenge duurzaamheidscriteria van het Ministerie van VROM.

Natuurlijk laten we het hier niet bij: we rijden met euro 5-norm vrachtauto’s en gebruiken houtafval als brandstof, zodat we ons bedrijf op een milieuvriendelijke manier verwarmen. Daarnaast gebruiken we FSC-papier voor al ons drukwerk en schakelen we over op led-verlichting. Zo geven we duurzaamheid inhoud en maken we steeds groenere keukens.

Meer informatie over het PEFC-certificaat vindt u op www.pefcnederland.nl

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief

Het nieuws