Bribus en SieMatic: samen sterk

01-03-2013

Bribus en SieMatic: samen sterk


SieMatic staat voor hoge kwaliteit, stijlvol design, optimaal gebruiksgemak en duurzaamheid. Bribus verzorgt complete keukenprojecten voor de zakelijke markt, met persoonlijke aandacht en oog voor detail. Doordat we intensief met elkaar samenwerken, verhogen we het rendement van uw projecten. Samen bieden we een totaaloplossing voor alle projecten in de zakelijke woningmarkt, van huur tot koop en van stijlvol basic tot luxe. Naast een uitgebreider keuzepakket, profiteert u van onze gezamenlijke marktkennis, dealernetwerk en goede reputatie. En natuurlijk van een correcte service in heel Nederland!

Bribus SieMatic Partner, iets voor u?

Heeft u een keukenzaak en wilt u klantgestuurde projecten van woningcorporaties of vastgoedontwikkelaars afhandelen in uw eigen showroom? Word Bribus Siematic Partner (BSP)! Dan koppelen wij u aan opdrachtgevers die hun woonwinkel willen uitbesteden. Een ideale manier om corporaties en ontwikkelaars te ontzorgen én uw omzet te vergroten.

Meer weten? Bel gerust met de heer T. ten Bokum, commercieel directeur: (0315) 65 26 86.

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief

Het nieuws