Bribus Eco genomineerd voor duurzaamheidsprijs wonen

25-06-2013

Bribus Eco genomineerd voor duurzaamheidsprijs wonen


Bribus Eco is de eerste keukenlijn die zowel bij productie, transport en vervanging aanzienlijk minder belastend is voor het milieu. Deze kwaliteiten hebben een nominatie opgeleverd voor de Nationale Innovatie- en Duurzaamheidsprijs Wonen. En daar zijn we best trots op.

Licht en recyclebaar

De jury koos voor Bribus Eco vanwege de milieuvriendelijke eigenschappen. Bij de productie van de Ecolijn verwerken we ecologisch verbouwde, snelgroeiende eenjarige gewassen als maïs en riet. Dit materiaal is net zo stevig als spaanplaat, maar vele malen lichter. Hierdoor zijn zowel de productie als het vervoer minder belastend voor het milieu. Bovendien is het materiaal volledig te recyclen.

Prijsuitreiking

Naast Bribus Eco werden deurenfabrikant Reinaerdt Deuren B.V. en de keukenbladen en wanden van Arte B.V. genomineerd. Tijdens de algemene ledenvergadering van de Vereniging Comfortabel Wonen op 5 november krijgen alle genomineerden de kans om het publiek te overtuigen waarom hun product het meest innovatief en duurzaam is. Het publiek beslist dan wie zich de winnaar van de Nationale Innovatie- en Duurzaamheidsprijs Wonen mag noemen.

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief

Het nieuws