Onze nieuwste vacatures

02-10-2015

Onze nieuwste vacatures


Heb jij – net als wij- passie voor keukens? Met ruim 190 medewerkers verzorgen we de ontwikkeling, productie, plaatsing en nazorg van project- en inbouwkeukens. Bekijk onze nieuwste vacatures.

Heb jij -net als wij- passie voor keukens? Met ruim 190 medewerkers verzorgen we de ontwikkeling, productie, plaatsing en nazorg van project- en inbouwkeukens. Bekijk onze nieuwste vacatures.

MEdewerker ICT logistiek

Als Medewerker ICT Logistiek vertaal je de wensen en eisen van de organisatie naar geschikte toepassingen. Je bouwt, beheert en test toepassingen voornamelijk in SAP. Je wordt ingeschakeld in diverse logistieke projecten en projecten in de operationele productieorganisatie. 

Junior Applicatie Beheerder

Als Junior Applicatie Beheerder werk je voornamelijk samen met je collega’s in het uitdenken en implementeren van oplossingen in onze productconfigurator: PrimeFact. Daarbij maak je gebruik van standaardfunctionaliteit en scripting in C#. Daarnaast beheer je meerdere applicaties en ben je verantwoordelijk voor de eerstelijns helpdesk.

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief

Het nieuws