Samenwerking Eiland de Wild en Bribus Keukens

01-01-2016

Samenwerking Eiland de Wild en Bribus Keukens


Eiland de Wild Keukens is een toonaangevende keukenleverancier in de regio Noord-Holland voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Eigenaren Rob Kuiper, Sander Tesselaar en Marcel Sijmons openden hun eerste showroom in 2010 en in 2014 kwam daar een tweede in Heerhugowaard bij. “Wij zijn een jong bedrijf met expansiedrift”, aldus Rob Kuiper.

gionaal versus landelijk

“Bribus is een landelijk opererende, zakelijke speler, die wij regionaal versterken. Dat sluit aan bij onze ambitie om meerdere regionale vestigingen te openen in de toekomst. Wij verzorgen voor onze klanten graag een ideale keukenoplossing: ontzorging van A tot Z. Met de knowhow van Bribus in de projectmarkt en onze eigen kennis, kunnen wij dit concept nog verder verstevigen.”

 

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief

Het nieuws