Herindeling Bribus binnendienst

01-03-2016

Herindeling Bribus binnendienst


Na de vakantieperiode in augustus 2015 zijn wij gestart met een herindeling van onze afdeling binnendienst. Om u nog beter van dienst te zijn, hebben wij het takenpakket gespecificeerd en de afdeling gesplitst in een afdeling commerciƫle binnendienst en een projectburo.

Onze medewerkers kunnen u op deze manier sneller en beter van dienst zijn. U heeft direct contact met de persoon die u verder kan helpen, wat zorgt voor korte communicatielijnen en efficiënt werken.

Commerciële binnendienst

U kunt bij onze medewerkers van de commerciële binnendienst terecht voor al uw vragen over een nieuwe opdracht of offerte. Zij bespreken en verwerken uw aanvragen, maken offertes op en bewaken een juiste opvolging van de offerte. Na een opdrachtbevestiging bereiden zij de opdracht voor, waarna ons projectburo het overneemt.

Projectburo

De medewerkers van het projectburo verzorgen alle operationele taken. Nadat de commerciële binnendienst de voorbereiding heeft voltooid, heeft het projectburo contact met u over bijvoorbeeld levertermijnen van orders. Ook voor losse orders kunt u bij het projectburo terecht.

Heeft u vragen over onze herindeling of wilt u rechtstreeks contact met één van onze medewerkers? Bekijk de contactpersonen van de commerciële binnendienst of van het projectbureau.

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief

Het nieuws