Nieuwe lades in ons assortiment: helemaal van deze tijd

01-05-2016

Nieuwe lades in ons assortiment: helemaal van deze tijd


Bribus is innovatief en streeft constant naar verbetering. Daarom leveren wij sinds 1 maart een nieuw type ladebak. Met deze ladebakken krijgen de keukens van Bribus een luxere uitstraling. Daar waar voorheen de ladebak rond was afgewerkt is alles nu strak getrokken.

derne keukens, echt van deze tijd

De nieuwe ladebakken passen uitstekend in moderne keukens en zijn daarnaast één op één uit te wisselen met de oude ladebakken. 

Geluidloos

De ladebakken van Bribus Keukens zijn van topkwaliteit en de geleiders in de ladebakken zijn voorzien van het zogeheten soft-close systeem. Dit systeem voorkomt dat de lade met een harde knal dichtvalt maar ook dat de lade op een kier open blijft staan. 

Vernieuwde bestekbakken

Bij nieuwe ladebakken horen ook nieuwe bestekbakken. Wij hebben het ontwerp van de bestekbakken onder de loep genomen. Met de nieuwe indeling is deze bestekbak nog efficiënter in te delen. Compleet in lijn met de ladebakken hebben de nieuwe bestekbakken een luxe uitstraling.

Bent u benieuwd naar de nieuwe ladebakken en de uitstraling van onze keukens? U bent van harte welkom in onze showroom, wij staan u graag te woord. 

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief

Het nieuws