Bribus introduceert Bribus Premium: greeploos, stijlvol en modern

08-07-2016

Bribus introduceert Bribus Premium: greeploos, stijlvol en modern


Keukens voor mensen die zeer hoge eisen stellen aan uitstraling, comfort en kwaliteit. Bribus Premium heeft het allemaal. De nieuwe greeploze keukens zijn subliem afgewerkt, gemaakt van duurzame materialen en zeer geschikt voor nieuwbouw en renovatie. Een Bribus Premium keuken is verkrijgbaar in zes kleuren, vier verschillende afwerkingsniveaus en twee houtnerfstructuren.

Dat is Bribus Premium

Bribus Premium is een luxe uitbreiding van het assortiment. Net als Bribus Eco zijn de Premium keukens opgebouwd uit BalanceBoard*, veruit het meest milieuvriendelijke spaanplaat, waarin onder andere eenjarige gewassen zoals mais verwerkt zijn. Bribus Premium is een 100% Nederlands product. Zeer milieuvriendelijk en oersterk.

Fraai tot in de kleinste details

Verticale greeplijsten voor strakke lijnen, scharnieren met geïntegreerde demping die zorgen dat de kasten altijd geruisloos sluiten en luxe lades met glazen zijdes: typische kenmerken van Bribus Premium. Een luxe en betaalbare keuken, compleet naar wens, dankzij de vele opties waaruit gekozen kan worden.

* Geldt voor prijsgroepen 100 en 200. Voor de overige prijsgroepen is het corpus volledig BalanceBoard.

Ontdek het zelf!

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden van Bribus Premium? Neem contact op met uw accountmanager of vraag de kennismakingsbrochure aan via info@bribus.nl. Wij informeren u graag over de mogelijkheden van onze keukens.

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief

Het nieuws