Nieuwe website live!

16-12-2008
Nieuwe website live!

Onze vernieuwde website is online! Natuurlijk helemaal vormgegeven in onze nieuwe huisstijl en voorzien van heldere en overzichtelijke informatie over ons bedrijf én assortiment.

Dankzij de mooie vormgeving en de praktische indeling van de site kunnen we ons bedrijf en onze producten op een goede manier presenteren. Zo vindt u hier volop informatie over onze organisatie, accountmanagers en dealers. Maar ook onze complete collectie. Van moderne tot landelijke keukens, verschillende soorten fronten, kasten en lades, een keur aan handgrepen en knoppen en natuurlijk een uitgebreid assortiment praktische keukenapparatuur.

Interactief

Onze nieuwe website is niet alleen informatief, maar ook interactief. Zo kunnen bezoekers digitaal informatie opvragen en vragen stellen. Ook willen we een apart webgedeelte ontwikkelen waar woningcorporaties kunnen inloggen en bijvoorbeeld hun specifieke informatie kunnen vergaren. Zodra dit mogelijk wordt, stellen wij u hiervan op de hoogte.

Zoals u ziet, maken wij het u ook via de digitale snelweg graag gemakkelijk. We zijn benieuwd of u hier ook zo over denkt. Opmerkingen en suggesties zijn van harte welkom!

Ga terug naar het nieuwsoverzicht