Nominatie Ten Brinke voor Entrepreneur Of The Year

18-06-2012
Nominatie Ten Brinke voor Entrepreneur Of The Year

Voor de 17e keer organiseert Ernst en Young de Entrepreneur Of The Year verkiezing. De award is de meest prestigieuze ondernemersprijs ter wereld en wordt jaarlijks in ruim vijftig landen uitgereikt. In de categorie Accelerating is Bernhard, Algemeen Directeur van Bribus, dit jaar kanshebber op de titel van meest succesvolle topondernemer van 2012.

Binnen de categorie Accelerating strijden gevestigde ondernemingen met een sterke positie in hun branche of regio tegen elkaar. Dit jaar is het thema van de verkiezing ‘Ondernemen is Topsport’. Het maximale uit je mogelijkheden halen en daardoor een stap verder komen. Of het nu gaat om persoonlijke prestaties, teamprestaties of bedrijfsresultaten. Dat is wat een sporter tot een topsporter maakt en een ondernemer tot een topondernemer.

Voor het zover is, gaan de genomineerden een intensief verkiezingstraject in. Na verschillende selectierondes, een bedrijfsbezoek en een uitgebreid juryproces op 4 september wordt de Entrepreneur Of The Year bekend gemaakt tijdens de spetterende finale op 6 oktober 2012.

Ga terug naar het nieuwsoverzicht