Finalisten Entrepreneur Of The Year zijn bekend

10-09-2012
Finalisten Entrepreneur Of The Year zijn bekend

Bernhard ten Brinke in de race voor titel Entrepreneur Of The Year 2012

De finalisten voor de prestigieuze titel Ernst & Young Entrepreneur Of The Year 2012 zijn bekend. Bernhard ten Brinke, Algemeen Directeur van Bribus,  is genomineerd voor de Entrepreneur Of The Year award. In de categorie Accelerating is Bernhard dit jaar kanshebber op de titel van meest succesvolle topondernemer van 2012. De uiteindelijke winnaar van de Entrepreneur Of The Year finale wordt op 6 oktober bekendgemaakt tijdens de galafinale in Amsterdam.

ENtrepreneur of the Year verkiezing

De Entrepreneur Of The Year award is de meest prestigieuze verkiezing ter wereld voor succesvolle ondernemers en wordt in Nederland voor de 17e keer uitgereikt. De Ernst & Young Entrepreneur Of The Year award wordt jaarlijks in ruim vijftig landen uitgereikt. De verkiezing is bedoeld om succesvol ondernemerschap te belonen en zichtbaar te maken, zodat deze succesvolle ondernemers anderen kunnen inspireren en motiveren met hun visie, passie, overtuiging en excellent leiderschap. Andrea Vogel, Programma Directeur van Ernst & Young Entrepreneur Of The Year: “Succesvolle ondernemers zijn de smaakmakers van de economie waarbij het draait om kansen zien en grijpen. Maar ook het beste halen uit talenten en mogelijkheden om zo het beste uit een organisatie te halen. Want juist ondernemers die het beste uit zichzelf en hun omgeving halen, maken het verschil.”

Finalisten in de categorie Accelerating zijn:

  • de heer B.T.H. ten Brinke, Bribus B.V. - Dinxperlo
  • de heer E. Hobbel, Kenbri Fire Fighting B.V. - Stellendam
  • de heer B. Malenstein, Bergman Clinics B.V. - Naarden
  • de heer F. Oosterberg, Oosterberg B.V. - Zutphen
  • de heer Th. Pouw, Theo Pouw B.V. - Utrecht

JUry

Het gehele nominatietraject wordt begeleid door een deskundige, onafhankelijke jury onder leiding van Hans Biesheuvel voorzitter MKB-Nederland. Onder de juryleden bevinden zich verder voormalige winnaars, vertegenwoordigers van het ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie, bestuurders uit het bedrijfsleven en andere deskundigen. Per categorie zijn specifieke deskundige jury’s samengesteld. Belangrijkste criteria voor de nominatie: de wijze waarop de ondernemer zijn onderneming succesvol maakte. Belangrijke elementen hierin zijn de ondernemersstrategie, de prestaties van de onderneming en de visie van de ondernemer.

Ga terug naar het nieuwsoverzicht