Bribus op de BouwBeurs 2013

18-12-2012
Bribus op de BouwBeurs 2013

Van 4 tot en met 9 februari presenteert Bribus zich samen met SieMatic op de BouwBeurs in de Jaarbeurs Utrecht, in een stand van maar liefst 345 m2. Hier kunnen bezoekers deelnemen aan een netwerkpicknick. Vastgoedontwikkelaars, wooncorporaties, aannemers en keukendealers kunnen onder het genot van een hapje en drankje met elkaar van gedachten wisselen over de woningmarkt en de rol van keukens hierin.

 

Presentatie duurzame, innovatieve keuken

Tijdens de BouwBeurs lanceren wij de nieuwe Bribus Eco-lijn: oersterke, maar lichtgewicht keukens die o.a. zijn gemaakt van vezels van ecologisch verbouwde, snelgroeiende eenjarige gewassen als mais en riet. Bribus is de eerste fabrikant die een dergelijke duurzame keuken op de markt brengt.
 

Nieuwe concepten

Naast de Eco-lijn brengen wij tijdens de BouwBeurs nog twee nieuwe concepten onder de aandacht: keukens die zéér snel leverbaar zijn en een serie moderne keukens die speciaal is ontworpen voor woningrenovaties. Ten slotte is er aandacht voor de compleet vernieuwde Bribus keukenplanner. Deze is aantrekkelijker vormgegeven en biedt meer functies en mogelijkheden. Zo wordt het online ontwerpen van een keuken naar eigen smaak en wensen nog makkelijker.
 

Reserveer uw gratis toegangskaart

Wilt u ons op de BouwBeurs bezoeken? Vraag dan hier uw gratis toegangskaart aan. Graag tot ziens aan onze picknicktafel!

Ga terug naar het nieuwsoverzicht