Huurders zeer enthousiast over nieuwe keukens

01-12-2014
Huurders zeer enthousiast over nieuwe keukens

Keukens 88 appartementen Weststellingwerf

Vorig jaar juni zijn we begonnen met de realisatie van drie nieuwe gebouwen met 54 appartementen”, vertelt Minne Galama. “Ondanks de vele onwerkbare dagen tijdens de lange winter, is onze planning niet eens zo veel uitgelopen. De oplevering en sleuteloverdracht van de 54 appartementen vindt nog dit jaar plaats. Inmiddels zijn ook alle keukens al geleverd en geplaatst. Een hele klus, maar het resultaat is ernaar: ze zien er prachtig uit.”

Ruim aanbod

“We werken al jaren exclusief samen met Bribus” vervolgt de projectleider. “Dat gaat prima. Ze hebben een ruim aanbod en zijn heel flexibel – dat betaalt zich terug. Bij nieuwbouwprojecten volgen we meestal een vast traject: ons eigen keukenkeuzecentrum is ingericht met drie standaard keukenopstellingen van Bribus. Uit deze basiskeukens kunnen de huurders een keuze maken. Willen ze meer, dan betalen ze dit zelf. Zij kunnen ‘opplussen’ zoveel ze willen. Hierbij hebben de huurders keuze uit alle keukens in het Bribus-assortiment. Vervolgens tekenen wij de keuken, zorgen we voor de bestelling bij Bribus en in overleg plannen we de levering. De ruime keuze wordt duidelijk door de huurders gewaardeerd: er is veel aan meerwerk in keukens en apparatuur besteld!”

Prima opgepakt

De keukens zijn per bouwlaag geleverd, waarbij de eerste levering in twee delen werd ‘opgeknipt’: keukens vóór de bouwvakantie, de apparatuur erna. “Dat was goed te regelen en werd door Bribus prima opgepakt”, geeft Minne Galama aan. “Tussentijds heeft de aannemer het leverschema nog gewijzigd, maar dat was voor Bribus geen probleem. De nalevering liet helaas wat langer op zich wachten, het zou handiger zijn als dit in de toekomst wat sneller kan. Gelukkig is alles nu compleet en ziet het er prachtig uit. Ook de huurders – die al een kijkje konden nemen tijdens drie speciaal georganiseerde huurdersdagen – zijn uitermate enthousiast! Ik ben zeer tevreden over het hele proces. Op naar de volgende 34 appartementen!”

Ga terug naar het nieuwsoverzicht