Bribus op de Bouwbeurs 2015

15-12-2014
Bribus op de Bouwbeurs 2015

In onze Bribus Lounge tonen wij onze duurzaamste keuken ooit: de Bribus Eco keuken. Want Bribus kiest voor Eco! Bribus biedt – als eerste Nederlandse keukenfabrikant – standaard dit ecologische keukenprogramma. De keukens worden vervaardigd uit plaatmateriaal dat is samengesteld uit spaanplaat gecombineerd met de vezels van ecologisch verbouwde, snelgroeiende eenjarige gewassen als maïs en riet. Dit materiaal is tot wel 30% lichter en FSC®-gecertificeerd. Het plaatmateriaal is ook volledig recyclebaar en milieuvriendelijk: de schone productie én lagere CO2-uitstoot tijdens het vervoer maken het minder belastend voor het milieu. 

Ervaar onze productnoviteiten

Bribus gaat voor haar eigen productie vanaf 1 maart 2015 alle conventionele spaanplaat vervangen door het ecologische BalanceBoard spaanplaat. Ook wordt vanaf dat moment de standaard frontdikte 19mm. Esthetisch gezien een nog degelijkere uitstraling!

Bovendien heeft ons volledige assortiment een upgrade gehad. Van bijzondere grepen en fronten tot de nieuwste kleuren. We introduceren en demonstreren graag onze productnoviteiten en praten u bij over de voordelen die u kunt behalen met Bribus diensten- en producten.

(Be)Proef samen met andere vastgoedbeheerders, ontwikkelaars, woningcorporaties, aannemers en keukendealers onze Bribus Lounge. Wij nodigen u van harte uit om ons te komen bezoeken en onze eerlijke materialen te ervaren.

In een persoonlijk gesprek staan onze accountmanagers u graag te woord. Geniet daarbij van een heerlijk hapje en drankje, natuurlijk bereid in onze Eco keuken!

Ga terug naar het nieuwsoverzicht