Nieuwe medewerkers

01-01-2015
Nieuwe medewerkers

Edwin van der Plas – Accountmanager

‘Al meer dan 14 jaar keukenkennis’

Edwin van der Plas: een echte salesman die ervan houdt om ‘naar buiten te gaan’. Niet voor niets is de Brabander begin februari bij Bribus in dienst getreden als accountmanager in de buitendienst. Edwin bedient het rayon Den-Haag, Utrecht en een deel van Noord-Brabant.

“Met mijn 14 jaar aan keukenkennis wil ik graag een positieve bijdrage leveren aan mijn rayon door opdrachtgevers te enthousiasmeren over Bribus. Piet-Hein Kraakman tipte mij als oud-collega om te solliciteren op deze functie. Door de manier waarop hij met passie over Bribus praat, heb ik de stap gezet en zijn we opnieuw collega’s.”

Geworteld in de bouwsector

Edwin komt uit een bouwfamilie. “Mijn vader is metselaar en ook de rest van de familie is aan de bouw gerelateerd. Mijn eerste werkervaring deed ik op bij een keukenspecialist bij ons in de regio. Ik ben daar gestart als verkoper en doorgegroeid naar vestigingsmanager en mede-eigenaar. Even heb ik nog in een andere sector gewerkt, maar al snel kwam ik toch weer uit bij de keukenbranche.”

De BouwBeurs als ontgroening

“De eerste weken bij Bribus gingen voorbij in een sneltreinvaart. De BouwBeurs vond plaats in mijn tweede week bij Bribus. Een super ervaring en ik ben geweldig ontvangen door collega’s. Als Brabo infiltreren in de Achterhoek is dus toch niet zo’n beproeving. De ‘zeggen waar het op staat’-mentaliteit bij Bribus spreekt mij erg aan.”

Martin Pongers – Key Accountmanager Ontwikkelaars

‘Iets extra’s doen en een stukje emotie geven’

Martin Pongers is terug van weggeweest. Van 1999 tot 2005 werkte hij bij Bribus als Accountmanager Beleggers en is terug in de functie Accountmanager Ontwikkelaars. “Ik sta versteld van waar Bribus nu staat en de groei die de organisatie heeft doorgemaakt.”

Als oud-marinier houdt Martin van het groepsgevoel. “Een relatie opbouwen met klanten en hen ontzorgen van A tot Z zit in mijn bloed. Ik wil de klant meteen ontmoeten, leren kennen en zien waar hij of zij mee bezig is. Een team vormen en regelmatig contact blijven houden, zodat ik precies weet hoe ik aan de wensen kan voldoen.”

Projectontwikkeling in de zorg

“Ik houd mij vooral bezig met de zorglijn. Mijn ambitie is om Bribus een nog grotere speler te laten zijn in de zorgsector en om ons product daar nog beter op af te stemmen. Daarbij heb ik vooral oog voor de eindgebruiker: optimaal rendement en optimale ontzorging. Iets extra’s kunnen doen en een stukje emotie geven: dat hoort bij deze sector.”

Drive en ambitie

“Begin januari ben ik gestart en dat voelde als een warme deken. Bij Bribus wordt er alles aan gedaan om je zo goed mogelijk te laten starten. Ik ben Bribus altijd blijven volgen, maar toen ik het bedrijf en de fabriek weer zag, was ik helemaal om. De drive en ambitie zijn voelbaar en dat werkt motiverend.”

Ga terug naar het nieuwsoverzicht