‘Bribus Extra is kwaliteit van montage, op zijn best!’

01-03-2016
‘Bribus Extra is kwaliteit van montage, op zijn best!’

Eén aanspreekpunt voor levering, montage en nazorg

“Voorheen werd de montage uitbesteed. Er was te weinig controle op het eindresultaat. Bovendien wilden wij de kwaliteit van de montage ‘op zijn best’ uitvoeren en invloed hebben op de afwerking en nazorg. Het voelde alsof we ons werk niet helemaal af konden maken. In 2011 startten we met Bribus Extra B.V. om alles onder één dak te organiseren en om klanten te ontzorgen van het contact met verschillende partijen.””

Werken in teams

“Bribus Extra bestaat uit 34 werknemers, waarvan 5 op de binnendienst. Wij rijden met 17 Bribus Extra busjes door het land en sinds kort ook in België. De teams bestaan uit servicemonteurs en eerste en tweede monteurs, die in verschillende samenstellingen naar een opdracht rijden. Daarnaast is er een Uitvoerder Keukenmontage die projecten onder zijn beheer heeft en deze regelmatig bezoekt. Ook alle andere montagewerken worden door hem bezocht en begeleid.”

Helikopterview

“Als bedrijfsleider van Bribus Extra houd ik mij bezig met het aansturen van eigen personeel. Ik overleg en houd contact met de accountmanagers, projectleiders en de binnendienst. Ik ben een luisterend oor voor klanten zoals onderaannemers, woningcorporaties en beheerders. Zij kunnen hun wensen aan mij kwijt. Daarnaast signaleer ik verbeterpunten, werk deze uit en zorg ervoor dat deze ingezet worden. Met mijn ‘helikopterview’ houd ik het overzicht.”

Continu processen verbeteren

“Onze klanten halen meer uit Bribus Extra dan alleen een kwalitatief goede montage van keukens. Ons team is zeer gedreven en denkt oplossingsgericht mee op diverse niveaus. De monteurs passen maatwerk toe op élk project om processen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. De beste service verlenen is hun doel en dat merk ik aan de inbreng van eigen ideeën om te verbeteren. Een bijzonder team vol enthousiasme!”

Ga terug naar het nieuwsoverzicht