Bribus ontvangt nieuwe milieuvriendelijke vrachtwagens

24-03-2016
Bribus ontvangt nieuwe milieuvriendelijke vrachtwagens

Volvo vrachtwagens

Leverancier ‘Paashuis bedrijfswagens’ uit Doetinchem heeft de Volvo FL280 vrachtwagens met Euro6-norm motoren geleverd. Daarnaast zijn de wagens voorzien van het nieuwste TomTom-navigatiesysteem en een fris design op de cabines en laadbakken.

Een milieuvriendelijke investering

Bribus hecht veel waarde aan een milieuvriendelijke bedrijfsvoering en investeert daarbij doorlopend in duurzame oplossingen. De negen nieuwe Euro6-norm vrachtwagens voldoen, vanwege optimale verbranding in de motor en lage uitstoot van vervuilende uitlaatgassen, aan de hoogste eisen van alle milieuzones. Bovendien zijn de Volvo FL280 vrachtwagens compact en zeer wendbaar dankzij de kleine draaicirkel en het bekrachtigd schakelen. Dit maakt de vrachtwagens uitstekend inzetbaar in bijvoorbeeld binnensteden. Zo kan Bribus op iedere gewenste locatie leveren.

Innovatief TomTom-navigatiesysteem

Dankzij het nieuwste TomTom-navigatiesysteem heeft de organisatie ook inzicht in de CO2-uitstoot van de vrachtwagens. De professionele navigatie vermijdt files, stimuleert veilig rijgedrag en biedt de mogelijkheid om direct wijzigingen aan te brengen in het verzend- en verwerkingsproces van leveringen. Zo levert Bribus niet alleen een bijdrage aan een beter milieu, maar verbetert het ook de dienstverlening naar klanten.

Met de nieuwe vrachtwagens, die te herkennen zijn aan het frisse design op de cabines en laadbakken, kunnen de chauffeurs van Bribus vele veilige kilometers maken naar klanten door het hele land. 

Ga terug naar het nieuwsoverzicht