Arman Özyilmaz – Accountmanager

01-05-2016
Arman Özyilmaz – Accountmanager

De branche is een uitdaging

“Ook in de recreatieve sector willen consumenten meer luxe en gemak. Vakantieparken spelen hier handig op in en renoveren vakantiewoningen met onder andere nieuwe keukens of bouwen een compleet nieuw park. In een branche waar hoog- en laagseizoen bepalend zijn voor de inkomsten, is planning uitermate belangrijk. Wij zorgen ervoor dat de woningen tijdig gereed zijn voor de verhuur.”

Ontzorgen geeft meerwaarde

“Bribus streeft naar complete ontzorging van de klant. Dat komt ook in deze sector sterk naar voren. Een kapotte vaatwasser op vrijdagmiddag? Dat moet geregeld worden voordat de nieuwe gasten komen. Wij vragen onze apparatenleveranciers om kennis te delen met de technische dienst van het park om kleine storingen snel te kunnen verhelpen. Ook is het geen luxe om reserve-apparaten gereed te hebben, zo ondervindt de gast geen hinder van dit soort situaties. Onze klanten kunnen rekenen op de kennis en ervaring van Bribus, waardoor snel en efficiënt wordt gehandeld.”

Optimale samenwerking

“Ik wil graag relaties aangaan voor de lange termijn. Wij denken mee in het hele proces, dat gaat verder dan enkel het leveren van een nieuwe keuken. In mijn eerste weken heb ik gemerkt dat samenwerking binnen Bribus centraal staat. Dit motiveert mij ontzettend, door onze krachten te bundelen werken we samen aan een optimaal resultaat.”

Ga terug naar het nieuwsoverzicht