COVID-19: Samen veilig doorwerken

01-04-2020
COVID-19: Samen veilig doorwerken

De gezondheid van onze klanten, leveranciers en medewerkers heeft voor Bribus de hoogste prioriteit. Daarom volgen wij de algemene richtlijnen en adviezen van het RIVM, alsmede het daaruit voortkomende protocol ‘Samen veilig doorwerken’ van de Rijksoverheid.

Het protocol 'Samen veilig doorwerken' biedt duidelijkheid aan bedrijven, bewoners, opdrachtgevers, klanten en alle werkenden over veilig werken tijdens de corona-crisis. Met deze richtlijnen kunnen wij ons proces zo veel mogelijk continueren. Hieronder leggen wij uit wat dit voor u in de praktijk betekent. Heeft u hier vragen over? Neem gerust contact op met één van onze accountmanagers. Klik HIER om contact op te nemen. 

BEREIKBAARHEID EN
ONTVANGST VAN GASTEN

Bribus is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 17.00 uur. Het kan zijn dat uw contactpersoon fysiek niet op kantoor aanwezig is, waardoor wij u moeten laten terugbellen.

Zowel op onze hoofdvestiging in Dinxperlo als op onze vestigingen in Amsterdam en Rotterdam ontvangen wij geen bezoek. Uw contactpersoon zal u hier over informeren en voorstellen de afspraak via telefoon of Skype te laten plaatsvinden, of eventueel te verplaatsen naar een later moment. 

BEZOEK VAN ‘KEUZECOÖRDINATOR,
ACCOUNTMANAGER OF PROJECTLEIDER’

Onze ‘buitendienst’ collega’s zijn beschikbaar met inachtneming van de voorschriften van het RIVM. Indien er aanleiding is om de afspraak niet door te laten gaan, wordt u hierover geïnformeerd door uw contactpersoon. Gezamenlijk wordt bepaald of de afspraak op een andere wijze ingevuld kan worden, bijvoorbeeld telefonisch of via Skype.

VOORRAADBEHEER
EN LEVERTIJDEN 

Bribus heeft op dit moment voldoende productiecapaciteit en grondstoffen tot haar beschikking. Wij gaan er vooralsnog dan ook van uit dat er geen vertraging zal ontstaan in het uitleveren en installeren van de door u bestelde producten. Indien er zich onverhoopt toch onvolkomenheden voordoen in de beschikbaarheid van grondstoffen of inkoopdelen, zullen wij u hier zo snel mogelijk over informeren. 

De
LEVERINGEN

Onze logistiek vindt op normale wijze plaats met inachtneming van de voorschriften van het RIVM. Wij informeren u op de gebruikelijke manier wanneer wij komen leveren. Onze chauffeur en uw medewerkers kunnen zo heldere afspraken maken over de aflevering en de overdracht van goederen.

WERKZAAMHEDEN OP DE BOUWPLAATS EN IN
'BEWOONDE SITUATIE'

Werkzaamheden, zowel op de bouwplaats als in ‘bewoonde situatie’, zoals inmeten, afleveren, installatie of service kan Bribus uitvoeren onder de condities en voorwaarden zoals opgenomen in het protocol ‘Samen veilig doorwerken’ van de Rijksoverheid. Keuzetrajecten zijn in overleg met onze accountmanager mogelijk, in bijvoorbeeld een modelwoning of bij een bewoner thuis, met inachtneming van het protocol 'Samen veilig doorwerken' van de Rijksoverheid. Daarnaast heeft Bribus via haar online keukenplatform Studio-B.nl vergaande mogelijkheden om keuzetrajecten digitaal te faciliteren. Onze accountmanager kan u hier verder over informeren.

Klik HIER om contact op te nemen. 

Ga terug naar het nieuwsoverzicht