Bribus doneert 4.000 euro aan de Voedselbank

16-12-2020
Bribus doneert 4.000 euro aan de Voedselbank

Ieder jaar doneren wij aan een goed doel als alternatief voor het sturen van kerstkaarten en -presentjes. Dit jaar hebben we gekozen voor de Voedselbank. Als keukenproducent staat dit doel dichtbij ons. Wij produceren en plaatsen dagelijks ruim tweehonderd keukens in Nederland. Wij hopen altijd dat mensen heel veel plezier met hun nieuwe keuken hebben en dat de kasten en koelkasten goed gevuld zijn. Zeker tijdens de feestdagen. Maar we beseffen heel goed dat dit geen vanzelfsprekendheid is.

Donatie aan de
Voedselbank

In Nederland leven bijna één miljoen mensen onder de armoedegrens. Daarom hebben wij er dit jaar voor gekozen om 4.000 euro te doneren aan de Voedselbank. 
Maatschappelijke betrokkenheid is een belangrijk thema binnen onze organisatie. Juist in deze tijd is het belangrijk om mensen te helpen. De vrijwilligers bij de voedselbanken delen elke week eten uit aan mensen die dat tijdelijk hard nodig hebben. En wij dragen hier graag aan bij!

We leveren keukens door heel Nederland . Het bedrag wordt verdeeld onder de voedselbanken in onze vestigingsplaatsen: Aalten/Dinxperlo (foto), Amsterdam, Rotterdam en Kampen.

polaroid

Wij wensen u prettige feestdagen en een goed maar vooral gezond 2021!

Ga terug naar het nieuwsoverzicht