Bribus Beweegt voor het goede doel!

31-05-2021
Bribus Beweegt voor het goede doel!

Bribus Beweegt is het vitaliteitsprogramma voor alle Bribus-medewerkers. In een tijd waarin alles om gezondheid draait, is het belangrijk om te blijven bewegen en goed contact te houden met elkaar. Bribus Beweegt helpt daarbij. Tot de bouwvak van 2021 worden er verschillende activiteiten en challenges voor onze medewerkers georganiseerd om bewegen binnen en buiten werktijd te stimuleren.

De eerste activiteit was de Bribus Beweegt Stappen-Challenge. Het doel was dat iedere deelnemer minimaal 105.000 stappen zou zetten. Om iedereen extra te motiveren is door Bribus voor iedere 105.000 stappen die gezet zouden worden € 5 toegezegd aan een goed doel. Onze collega Rob Lensing, wiens vrouw lijdt aan Parkinson, kwam met het voorstel voor de Stichting ParkinsonFonds. Mensen met Parkinson worden iedere dag geconfronteerd met het feit dat ze steeds minder soepel kunnen bewegen en dat zij hun lichaamsbewegingen steeds minder onder controle hebben.

165 collega’s hebben in deze periode met elkaar 30.549.310 stappen gezet. Wat een geweldige prestatie! Hiermee hebben zij een prachtig bedrag van € 1.527,47 bij elkaar gelopen.
 

Ga terug naar het nieuwsoverzicht