Welkom bij Team Bribus, Richard!

25-11-2021
Welkom bij Team Bribus, Richard!

Team Bribus breidt zich steeds verder uit. Sinds enkele weken is Richard van Wijngaarden bij ons werkzaam als Accountmanager Vastgoedbeheerders. Wat is zijn achtergrond en hoe heeft hij zijn eerste weken bij Bribus ervaren?  We stellen hem graag aan u voor en laten hem aan het woord!

Over
Richard 

“Sinds een jaar woon ik in Groot Ammers, een mooie locatie aan de rivier Lek op een centrale plek in Nederland. Ik houd van vastgoed en heb een enorme passie voor historie. Ik kocht hier een honderd jaar oud complex wat ik helemaal heb (laten) renoveren en moderniseren. Een heerlijke uitlaatklep in mijn vrije tijd!” 

Wat deed je voor bij Bribus
Aan de slag ging?

“Ik ben mijn carrière gestart in de designmeubelindustrie. Daar heb ik voor een importeur van Italiaanse designmeubelen in de Benelux een dealernetwerk opgezet. Vervolgens heb ik mij verder gespecialiseerd op het gebied van projecten. De afgelopen drie jaar mocht ik een projectenafdeling opzetten en uitbouwen voor Laufen Benelux. Zo heb ik mijn netwerk in de wereld van vastgoedbeheerders en projectontwikkelaars verder uitgebreid.”  

WAT GA JE
Doen bij Bribus?

"In dit team, dat gespecialiseerd is in de beleggerswereld, ben ik verantwoordelijk voor het begeleiden van klanten. Samen zorgen we dat beleggers hun vastgoedportefeuille succesvol kunnen onderhouden en uitbouwen. Wij regelen dat ze de gewenste keuken op het juiste moment geïnstalleerd krijgen. Een keuken is de basis van een woning en samen met de belegger zorgen we voor een goed rendement!”  

Hoe ervaar je de
Eerste weken

“In de eerste weken bij Bribus merkte ik dat het een goed geoliede machine is waar gedreven, vakbekwame mensen werken met teamspirit. We staan samen voor het gezamenlijke doel, samen voor én met de klant. Dit bedrijf, maar vooral de mensen binnen dit bedrijf bieden dat waar ik naar uitkeek. Het is een inspirerende omgeving waar we met elkaar mooi ontwikkelingen gaan doormaken.” 

 

Ga terug naar het nieuwsoverzicht