Studio B is geïntegreerd in onze website!

23-12-2021
Studio B is geïntegreerd in onze website!

Onze online showroom Studio B is nu geïntegreerd in onze vernieuwde Bribus website! Dit betekent dat Studio B niet meer haar eigen website heeft. Ook het uiterlijk van de website heeft een make-over gekregen. We vertellen u graag meer over de integratie en vernieuwde website.

Waarom is Studio B geïntegreerd? 

Studio B had voorheen een losstaande website naast de Bribus website. We hebben ervoor gekozen om de beste elementen van beide te integreren in onze vernieuwde website om het voor u nog duidelijker en overzichtelijker te maken. Alles zit nu in één website voor uw gemak. 

Wat is er veranderd?

De grootste aanpassing is dat Studio B geen eigen website meer heeft, maar is samengevoegd op www.bribus.nl. Daarnaast is het uiterlijk van de Bribus-website vernieuwd. We hebben ervoor gekozen om de kleuren van beide websites te combineren tot een nieuwe huisstijl. De tinten die u nu terugvindt op de website bestaan uit blauwtinten, goud en wit.  

Hoe kom ik nu bij Studio B?

Alles wat u in het verleden op de Bribus website kon vinden, vindt u ook op de vernieuwde website terug en bevat dezelfde functionaliteiten. Zo logt u in via dezelfde button en vindt u items als ‘keukens’ en ‘assortiment’ terug in de menubalk. Hiermee navigeert u gemakkelijk door de hele website. De keukens die op Studio B zijn toegevoegd vindt u wederom op de vernieuwde website terug onder ‘keukens’.  Hier staan direct onze duurzame kwaliteitskeukens in één overzicht. De filters aan de linkerkant helpen u om gerichter te zoeken. U kunt bijvoorbeeld selecteren op keukenopstellingen en apparatuur. Zo vindt u eenvoudig en snel de juiste keuken voor uw project. Vragen? Neem contact met ons op via onze contactpagina

Ga terug naar het nieuwsoverzicht